Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Včera turnaj na Autodromu Brno, prosím o černou 12 - zisk tří míčků.
Děkuji
Omlouvám se, já prostě ty pravidla moc nečtu, takže samozřejmě nic. Jinak Autodrom je momentálně osmička a devátá jamka je v přípravě.Se zájmem jsem se podíval, moc turnajů z Automotodromu tu nemáme (btw. pořád je to šestka, jak je na webu, nebo devítka). Ptám se proto, že podle čgf se hrálo na 16 jamek, což by vypadalo, že se nehrála jedna jamka dvakrát... ale na webu pořád je, že se jedná o šestku. No ale to hlavní - jedná se o texas a pro golfovou výzvu výsledky z Texasu nelze použít.
Jen individuální na rány (stb). Pokud koukám špatně, dej vědět, případně mě prosím oprav.
---
odkaz na tabulku Golf. výzvy 2020
Turnaj cerny most:
1. kolo v casovem limitu
2. kolo bez outu
Turnaj na Hluboke:
bez bunkru
jeste prosim o golfovy maraton, odehrana hluboka a certovo bremeno v jeden den (to certovo bremeno je teda slusna kamzikarna)
Hlásím body:
10. FIR černý 1. den14. GIR černý 2. den
Osobně si myslím, že by v golfové výzvě měla zmizet výzva nalezené míče třeba za zahraný eagle... Připadne mi hloupé sbírat a hledat míče během hry. Nováčkovská velká neřest a nemoc šetřivých golfistů.
Náčelníku, dnes turnaj Ml. Buky. Hra bez trestné oblasti.
A odehrány turnaje na čtyřech hřištích v regionu. Vrchy, Lázně Bohbaneč, Prosečné, Mladé Buky, Myštěves.
Ono je to sice 5, ale doufám, že to nevadí. .
Náčelníku napiš mi prosím trojku černou. Bez ztráty míčku. Děkuji
Dobrý den, dnes Telč, prosím o žlutou 2, bez sněhuláka.
Děkuji
Michale, napiš mi 4ku černou, Kuňka
ve třech, před časovým limitem. Ale to bylo všechno.☹
Dnes turnaj v Beřovicich. Použil jsem všechny hole.
Dík