Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Je trenér golfu nezbytný? Jaký máte HCP?

• Ano

Hlasy: 13 39,4%
  • Ne

Hlasy: 9 27,3%
  • Nevím

Hlasy: 0 0,0%
  • Jak který...

Hlasy: 13 39,4%
  • Nikdy jsem u trenéra nebyl

Hlasy: 4 12,1%
  • Jsem HCP 0-11,4

Hlasy: 14 42,4%
  • Jsem HCP 11,5-21,2

Hlasy: 10 30,3%
  • Jsem HCP 21,3-36

Hlasy: 8 24,2%
  • Jsem HCP 36-54

• Chtěl bych začít s golfem...

• Hlasovalo
    33
Stav
Uzamčeno.
Já byl na týdenním “kempu” v Tunisu s tréninkem ukončeným “osvědčením”. Pak jsem cca po roce byl hodinu u trenéra, nebyl jsem v té době schopen se sám “opravit”. Poslední trénink s trenérem (v ČR celkem známým) jsem absolvoval cca před 2lety, za 30 minut a 1200,- jsem se dozvěděl, že můj švih neodpovídá obvyklým zvyklostem a nejnovějším poznatkům a že je třeba můj švih od základu předělat. Tak jsem poděkoval a šel k single dál svou cestou.
To znám! Všechno špatně, je potřeba změnit švih od základu = jak už klienta nikdy nevidět [emoji23][emoji23][emoji23]

Protože jsi se evidentně chtěl stát trenérem, tak jsi přes rok ( do roka to fakt nebylo ) nic jiného než trénink a hru neprovozoval. Za tu dobu jsi odehrál 169 turnajů. Je těžké říci na jaký vliv na zisk HCP mělo to, že jsi měl trenéra, protože tvé úsilí bylo enormní...

Ještě se mi tam líběj ty nesoutěžní výsledky, který z nějakýho důvodu nemaj zapisovatele:-)

Protože jsi se evidentně chtěl stát trenérem, tak jsi přes rok ( do roka to fakt nebylo ) nic jiného než trénink a hru neprovozoval. Za tu dobu jsi odehrál 169 turnajů. Je těžké říci na jaký vliv na zisk HCP mělo to, že jsi měl trenéra, protože tvé úsilí bylo enormní...

Ne tak úplně, chtěl jsem hrát profi turnaje. Zajímalo mě hrát na rány s lepšími a být klidně i poslední! Tvůj post jsem moc nepochopil, je to kritika, nebo něco jako trolení? Začal jsem na podzim 2005, namohl si mezižeberní svalstvo a až do ledna jsem nemohl švihnout, takže de facto začátek někdy v polovině února... De jure jsem na sobě pracoval, ale v Čechách to nikdo, nikdy rychleji nestihl. Začínal jsem zároveň se Šebrlem a Alou Kořínkem, druhý jmenovaný se svou pílí dostane hodně daleko, já jsem od začátku měl problém s kolenem, které dnes už bolí i v noci. Mé úsílí trvalo bohužel jen velmi krátce, ale jsem rád i za to dnes nemůžu už ani pořádně chodit, ale stále doufám v nějakou tu rundu s radostí... Asi tak.

Ještě se mi tam líběj ty nesoutěžní výsledky, který z nějakýho důvodu nemaj zapisovatele:-)

Vidím že máš vysokou úroveň, ale každý výsledek byl na turnaji nebo HCP. V podstatě je jedno kde to uhraješ, ale nejlepší výsledky jsem zahrál při oficiálních turnajích, škoda času s tebou, neměl jsem nikdy žádný nesoutěžní výsledek bez zapisovatele. Ostatně od tebe nic hezkého nečekám, tak si to užij...

Tak jsem poděkoval a šel k single dál svou cestou.

Ty nejsi ženatej ?? :eek::eek::eek:[/QUOTE]
Jsem, ale jestli se budu věnovat golfu tak, jako doposud, tak budu single nejen v golfu :cool:

Upraveno:
Za 30min 1200,- hmmm, carter? Asi budu muset zdražit
Nebudu jmenovat, ale ... ;)

Vidím že máš vysokou úroveň, ale každý výsledek byl na turnaji nebo HCP. V podstatě je jedno kde to uhraješ, ale nejlepší výsledky jsem zahrál při oficiálních turnajích, škoda času s tebou, neměl jsem nikdy žádný nesoutěžní výsledek bez zapisovatele. Ostatně od tebe nic hezkého nečekám, tak si to užij...

Snímek obrazovky 2019-01-27 v 19.13.26.webp
Snímek obrazovky 2019-01-27 v 19.14.04.webp
Snímek obrazovky 2019-01-27 v 19.14.56.webp

Upraveno:
To se nám to tu zase jednou hezky rozjíždí :cool:.

Já jsem snad nesoutěžní výsledek nikdy nehrál, nikdy jsem úplně nepochopil, k čemu to jako má sloužit....

Psal jsem "bez zapisovatele", nikdy jsem neměl žádný výsledek bez zapisovatele, vždyť to ani nešlo... :-) V podstatě jsi trapný, chceš mě řešit, že jsem na sobě pracoval a hrál? CO ty jsi vlastně za trolla?
Nenech se vytočit, já mu na to kdysi taky skočil. On za to vlastně nemůže....

Nenech se vytočit, já mu na to kdysi taky skočil. On za to vlastně nemůže....

Mě jen mrzí, že lidé tohoto typu jsou vlastně to nejhorší co na golfu je, místo aby pochválil a projevil uznání, tak se to snaží shodit. Nejhorší je, že lidé s touto povahou pracují u dětí, je mi to prostě líto!

Je pravda že 169 ostrých kol, to nemám dodneška. Mám pocit, že jsem jako amatér odehrál 80 turnajů během 4 let...

Mě jen mrzí, že lidé tohoto typu jsou vlastně to nejhorší co na golfu je, místo aby pochválil a projevil uznání, tak se to snaží shodit. Nejhorší je, že lidé s touto povahou pracují u dětí, je mi to prostě líto!

Tímto způsobem to pouze přiživíš.... lépe nereagovat, nebo sarkasmus... nic jiného neplatí. Ale takhle to bude vypadat, že si tu foukáme bolístky. Aby z nás neudělal teplouše, co okrádají chudáky golfisty na rohožce a ještě k tomu nic neumí...

Psal jsem "bez zapisovatele", nikdy jsem neměl žádný výsledek bez zapisovatele, vždyť to ani nešlo... :) V podstatě jsi trapný, chceš mě řešit, že jsem na sobě pracoval a hrál? CO ty jsi vlastně za trolla?

Tak ja tam zapisovatele napsanyho nevidim:-). Nebud citlivka, clovek te trochu podrazdi a ty se hned sypes.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom