Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Je trenér golfu nezbytný? Jaký máte HCP?

• Ano

Hlasy: 13 39,4%
  • Ne

Hlasy: 9 27,3%
  • Nevím

Hlasy: 0 0,0%
  • Jak který...

Hlasy: 13 39,4%
  • Nikdy jsem u trenéra nebyl

Hlasy: 4 12,1%
  • Jsem HCP 0-11,4

Hlasy: 14 42,4%
  • Jsem HCP 11,5-21,2

Hlasy: 10 30,3%
  • Jsem HCP 21,3-36

Hlasy: 8 24,2%
  • Jsem HCP 36-54

• Chtěl bych začít s golfem...

• Hlasovalo
    33
Stav
Uzamčeno.
Vždyť má hcp 54.....
ale jako jeho trener dobre vis, ze hraje na hcp 15, mozna lip :)

To je v pohodě.... Furt to je pouze devítka? To bych mohl i dát 80 na 9i jamkách....

Jo, muzete si to s @Trenér rozdelit, abyste si nevosoupali protezy, hrajte kazdej jednu 9ku.

Nějak to zkusím vymyslet... ale až bude teplo....

Nabidka trva, dej @Trenér nejaky hodiny, at prestane mit fobii z rovnejch ran, promazte kolecka a dorazte, rad si s vama zahraju.

Nemůžu chodit, mám špatné levé koleno, snad se to zlepší...

Ale jo porad, vymluvu na svoji blbou hru si nam tu uz prezentoval nekolikrat. Ja znam lidi co hrajou bez nohy. Ale protoze sem lidumil, i buginku ti pucim...

Ale jo porad, vymluvu na svoji blbou hru si nam tu uz prezentoval nekolikrat. Ja znam lidi co hrajou bez nohy. Ale protoze sem lidumil, i buginku ti pucim...
Já to projdu pěšky, z kary mi bolej záda...

Ono i kdyby si při hře nepomáhal, tak uhrát to na jediném hřišti taky není úplně v pořádku. Tak nějak to neodráží um golfisty. Jakobych se chlubil skvělým rychlým časem na jednom okruhu, který zajedu poslepu. Je to prostě divné.
emoji849.png
Jsem rád že jsem nejlepší výsledek uhrál na Loretě a ne doma..:D:D:D

Já doma hraju bezpečně nejhůř:-)

ja jsem loni. a domacim hristi turnaj na upravu nesel a celkove jsem doma (ruzne doma) zlepsil naposled v roce 2012 :D

Mně to paradoxně nejvíce baví, nevím jestli jde, na nových hřištích. Nebo těch co hraju velmi zřídka. Na domácím mám tendence to flákat. [emoji849]

Dejte vědět kdy to bude! Když už @mkopcak umí cappuccino, tak už bude důvod tam znovu zavítat. [emoji477][emoji480]

Dejte vědět kdy to bude! Když už @mkopcak umí cappuccino, tak už bude důvod tam znovu zavítat. [emoji477][emoji480]
to jamkovka o kafe nabira galaktickych rozmeru :D

Dneska sem to trenoval doma uz bez dozoru a bude to beh na dlooooouhou trat:-(

Nabidka trva, dej @Trenér nejaky hodiny, at prestane mit fobii z rovnejch ran, promazte kolecka a dorazte, rad si s vama zahraju.
Dej vědět, u toho chci být :p

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom