- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
ale jako jeho trener dobre vis, ze hraje na hcp 15, mozna lipVždyť má hcp 54.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ale jako jeho trener dobre vis, ze hraje na hcp 15, mozna lipVždyť má hcp 54.....
to jo, ale s 13-18 ranama vyrovnani
nestraaaaas
Nějak to zkusím vymyslet... ale až bude teplo....
Nemůžu chodit, mám špatné levé koleno, snad se to zlepší...
Já to projdu pěšky, z kary mi bolej záda...Ale jo porad, vymluvu na svoji blbou hru si nam tu uz prezentoval nekolikrat. Ja znam lidi co hrajou bez nohy. Ale protoze sem lidumil, i buginku ti pucim...
Jsem rád že jsem nejlepší výsledek uhrál na Loretě a ne doma..Ono i kdyby si při hře nepomáhal, tak uhrát to na jediném hřišti taky není úplně v pořádku. Tak nějak to neodráží um golfisty. Jakobych se chlubil skvělým rychlým časem na jednom okruhu, který zajedu poslepu. Je to prostě divné.
Jsem rád že jsem nejlepší výsledek uhrál na Loretě a ne doma..
ja jsem loni. a domacim hristi turnaj na upravu nesel a celkove jsem doma (ruzne doma) zlepsil naposled v roce 2012Jsem rád že jsem nejlepší výsledek uhrál na Loretě a ne doma..
Dejte vědět kdy to bude! Když už @mkopcak umí cappuccino, tak už bude důvod tam znovu zavítat. [emoji477][emoji480]Ale jo porad, vymluvu na svoji blbou hru si nam tu uz prezentoval nekolikrat. Ja znam lidi co hrajou bez nohy. Ale protoze sem lidumil, i buginku ti pucim...
to jamkovka o kafe nabira galaktickych rozmeru
Asi na to začneme vybírat vstupné...to jamkovka o kafe nabira galaktickych rozmeru
Když ho budeš dělat s láskou a teploměrem tak to nemůžeš pokazit [emoji6]Dneska sem to trenoval doma uz bez dozoru a bude to beh na dlooooouhou trat
že by další THE MATCH ?Asi na to začneme vybírat vstupné...
Dej vědět, u toho chci být