Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Je trenér golfu nezbytný? Jaký máte HCP?

• Ano

Hlasy: 13 39,4%
  • Ne

Hlasy: 9 27,3%
  • Nevím

Hlasy: 0 0,0%
  • Jak který...

Hlasy: 13 39,4%
  • Nikdy jsem u trenéra nebyl

Hlasy: 4 12,1%
  • Jsem HCP 0-11,4

Hlasy: 14 42,4%
  • Jsem HCP 11,5-21,2

Hlasy: 10 30,3%
  • Jsem HCP 21,3-36

Hlasy: 8 24,2%
  • Jsem HCP 36-54

• Chtěl bych začít s golfem...

• Hlasovalo
    33
Stav
Uzamčeno.
Je pravda že 169 ostrých kol, to nemám dodneška. Mám pocit, že jsem jako amatér odehrál 80 turnajů během 4 let...

Měl jsem dvě party, hráli jsme o desetikoruny a přitom odevzdávali skórkarty prostě nás to bavilo, dnes je golf jiný. Co se týče hřiště, tak já objezdil fakt téměř všechno co šlo, úplně jsem tomu propadl. Byla to opravdu krásná doba... ;-)

Rozjíždí, někdo si zdvihá ego... Jediné co tu Kopčákovy posty dokazují, je, že jsem na sobě makal, asi mi to závidí... Dnes bych si přál klienta, jako jsem byl tehdy já, každý den na tréninku nebo na turnaji...
Buď v klidu. Tady se nikomu nezavděčíš. [emoji6] Závidíme. Nevěříme. Šijeme. Provokujeme. Máme pochybnosti. Čekáme jak dlouho dotyčný vydrží. Ale v jádru nejsme špatná parta. Spíše je s námi sranda. Třeba víkendy v Hořehledech nebo na Requocupu jsou vyloženě přátelské a relaxační záležitosti. [emoji847]

Nenech se vytočit, já mu na to kdysi taky skočil. On za to vlastně nemůže....

No vidis a nakonec je z toho laska!

Buď v klidu. Tady se nikomu nezavděčíš. [emoji6] Závidíme. Nevěříme. Šijeme. Provokujeme. Máme pochybnosti. Čekáme jak dlouho dotyčný vydrží. Ale v jádru nejsme špatná parta. Spíše je s námi sranda. Třeba víkendy v Hořehledech nebo na Requocupu jsou vyloženě přátelské a relaxační záležitosti. [emoji847]

Já se jen obhajuji, když někdo něco vytáhne, tak je slušností odpovědět. Hrát furt golf je super, jenže to už nejde ze zdravotních důvodů...

Když píšeš hlouposti, tak se nediv! Ostatně já na recepci nedělal...

Jako pomerne mizerne hrajici profik bys moh nejakou tu neopodstatnenou kritiku snest. A vzhledem k frekvenci tech her bych rek, zes tam byl castejc nez recepcni:-)

Neser, nebo se seberu, naberu kolegu a přijedem Tě navštívit....

To uz tady @ati vykladal, jak mi to moje pole rozprasi driverem. Nakonec vzal zavdek eaglem na 8ce a sel s brekem domu. Panove milerad vas tu uvitam, profici u nas hrajou zadarmo a kdyz prinesete pod 80, tak u me mate obed. Prinesete nad a platite ho vy me. Souhlas?

To uz tady @ati vykladal, jak mi to moje pole rozprasi driverem. Nakonec vzal zavdek eaglem na 8ce a sel s brekem domu. Panove milerad vas tu uvitam, profici u nas hrajou zadarmo a kdyz prinesete pod 80, tak u me mate obed. Prinesete nad a platite ho vy me. Souhlas?
muzu taky na vyzvu?? :D

muzu taky na vyzvu?? :D

Jo, ale ty na rozdil od tehle ublizenejch marodu umis hrat, takze musis hrat pod 75!

Láska to nebude, škoda jen, že nepracuješ na hřišti, kde se dá přijet. Nemám rád vnitřní auty!

Sorry, ale tohle si prekladam “neumim zahrat rovnou ranu”...

To je v pohodě.... Furt to je pouze devítka? To bych mohl i dát 80 na 9i jamkách....

Jo, ale ty na rozdil od tehle ublizenejch marodu umis hrat, takze musis hrat pod 75!

No nevím, když mu šlape na paty i Lefty...

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom