- Jméno
- Jiří
- Klub
- GC Čechie
- HI (HCP)
- 5,0
- Autor vlákna
Takže já singlista - “jak který”, ale z tvých reakcí zde mi spíš přijde, že lepší je NE
No no... ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takže já singlista - “jak který”, ale z tvých reakcí zde mi spíš přijde, že lepší je NE
v zásadě máš pravdu, ale!
každý jednou začíná a řekněme si upřímně, všichni jsou rádi za každého nového golfistu (pokud ne, tak to s tímto sportem nemyslí dobře a jsou to sobci)
při získání karty většinou není čas a tak se to nechává na hráčích, aby si to nastudovali sami (myslím etiku apod.) ... a je toho opravdu hodně, co by měl hráč vědět
o to co píšeš, by se měli podle mého názoru postarat maršálové hřišť, na recepci přece vědí že jdou 54ky nebo podobně a tak se na to mohou předem připravit
Jak už jsem říkal - jedním z důvodů stagnace našeho golfu je tato administrativní překážka v podobě nutnosti skládat (a platit nemalou částku) zkoušku
Když si půjdu zahrát fotbal, tenis, volejbal, zajezdit na kole, zaběhat si, zaboxovat ... tak žádnou zkoušku (a ani žádné členství v klubu) mít nemusím.
Nevím, jak je to v Anglii, Skotsku, USA nebo jiných golfově rozvinutých zemích, ale přijde mi to tak trochu jako alibismus (a business).
Na to, aby se hráč choval jak měl, nikoho neohrožoval a neobtěžoval, by měl dohlížet maršál.
A že někdo nezná pravidla? Pokud si jde jen pinknout a nehraje turnaj nebo nesoutěžní výsledek, tak je to přeci jedno.
Možná ses nepotento, ale špráchá ti z toho slušně.Já se z toho taky neposral, ale někdo se tu chlubil, že bez trenéra za 5 let na 7...
Možná ses nepotento, ale špráchá ti z toho slušně.
Když jsem začínal tak mi trenér na sousední rohožce malém zkazil pohled na golfovou realitu a znechutil celou hru. Nastesti tam byli i jiní lidé. Tady jsem zaznamenal příspěvky 3 trénujících. Je super, ze si všichni věříte (tady nehledejte ironii, líbí se mi to). Na druhou stranu jsme na fóru, kde o spoustě lidi vím, že k trenérovi stabilně chodí-nějaký názor mají. Včetně mě, nastesti jsem narazil na fajn chlapa. Je tu pár singlistu, kteří jen tak tak vlezli pod 10 (rozumnej obdivuji kam se s koníčkem po práci dostali) a par singlistu hluboko pod 5, kteří mají ambice k nule. V pohledu na golf všichni mluvíte o pokoře. Proč nejste schopni s pokorou přistoupit i k lidem co si tu píší?
Jako psychologicky experiment těch par dni stačilo a prozraď mi. Baví tě si s námi psát nebo to máš jako selfpromotion a PR?
Běžně na podobné příspěvky nereaguji, ale tady nejde jinak.
Ptám se sám sebe, o co trenérovi jde (shánět klienty)?
Proč má tolik času po celý den sem psát (málo klientů)?
Proč mám pocit, že tento pán by byl ideální představitel do reklamy na golf-ale tak, že přesně takto by chování golfisty, natož profika, vypadat nemělo?
Všem ostatním slušně diskutujicim zavislakum na golfu dekuji, že si udržujete slusnost, nadhled a pokoru ve svých příspěvcích, která k této krásné hře dle mého patří!
Zařekl jsem se, že do tohoto rozvláčnělého vlákna nebudu zasahovat, ale nedá mi to ... Starý pardálové, vzpomínáte na Magdalénu? Mě jí to tu začíná dost připomínat, a proto se znova zaříkávám, že se toho nebudu zúčastňovat ...
Když jsem začínal tak mi trenér na sousední rohožce malém zkazil pohled na golfovou realitu a znechutil celou hru. Nastesti tam byli i jiní lidé. Tady jsem zaznamenal příspěvky 3 trénujících. Je super, ze si všichni věříte (tady nehledejte ironii, líbí se mi to). Na druhou stranu jsme na fóru, kde o spoustě lidi vím, že k trenérovi stabilně chodí-nějaký názor mají. Včetně mě, nastesti jsem narazil na fajn chlapa. Je tu pár singlistu, kteří jen tak tak vlezli pod 10 (rozumnej obdivuji kam se s koníčkem po práci dostali) a par singlistu hluboko pod 5, kteří mají ambice k nule. V pohledu na golf všichni mluvíte o pokoře. Proč nejste schopni s pokorou přistoupit i k lidem co si tu píší?
Jako psychologicky experiment těch par dni stačilo a prozraď mi. Baví tě si s námi psát nebo to máš jako selfpromotion a PR?
Zařekl jsem se, že do tohoto rozvláčnělého vlákna nebudu zasahovat, ale nedá mi to ... Starý pardálové, vzpomínáte na Magdalénu? Mě jí to tu začíná dost připomínat, a proto se znova zaříkávám, že se toho nebudu zúčastňovat ...
O jaké pokoře to mluvíš? Respektuji každého, kdo respektuje mne. Že jsem se tu kdysi poškorpil s @mkopcak je pravděpodobně tvrdými hlavami nás obou a jeho schopností proti sobě poštvat i koš na odpadky. Neznáme se osobně, takže vynášet soudy je velmi snadné. Věříme si? Jako sami sobě, nebo sobě navzájem? Já se @Trenér pokusil varovat, že zde se velmi rychle vynáší soudy, zvlášť pokud jde o profesionála. Je na nás pohlíženo s despektem, na to už jsem si zvykl, jsme prostě podezřelí, i když nevím z čeho.
Ze bych bral vážně stengrovani s Martinem je fakt jen známka toho, ze se neznámeO jaké pokoře to mluvíš? Respektuji každého, kdo respektuje mne. Že jsem se tu kdysi poškorpil s @mkopcak je pravděpodobně tvrdými hlavami nás obou a jeho schopností proti sobě poštvat i koš na odpadky. Neznáme se osobně, takže vynášet soudy je velmi snadné. Věříme si? Jako sami sobě, nebo sobě navzájem? Já se @Trenér pokusil varovat, že zde se velmi rychle vynáší soudy, zvlášť pokud jde o profesionála. Je na nás pohlíženo s despektem, na to už jsem si zvykl, jsme prostě podezřelí, i když nevím z čeho.
Jeden z mála přispěvků, který má hlavu a patu, nicméně pojďme k jádru zdejšího fóra. V tomhle vláknu je nadhozeno téma rady, tipy a diskuze o účinnosti napřiklad pomůcek při tréninku. Zatím jsme teda nic neprobrali, teda kromě ambic a kdo jak hraje a kolik zlepšil.
Nicméně v rámci ankety se profilují dva tábory ti lepší a samozřejmě ti horší.
Ze bych bral vážně stengrovani s Martinem je fakt jen známka toho, ze se neznáme
No já schválně upozornil, abyste nehledali ironii, tam kde není. Nekoukam na vás s despektem. Na druhou stranu, když už jsem se pustil do uprimnosti, tak jste precitliveli. Berete si osobně věci, které mě jako čtenáři nepřijdou jako útok. Vůbec vás nesoudím jako lidi, nesoudim ani lidi, které znám osobně.
To co mě přimělo napsat ten příspěvek je to, ze vidím s @Trenér stejný scénář jako s tvým vstupem na forum.
Přišli jste a vaše první příspěvky se mě osobně zdají trosku nabubrele. Přeženu to, ale něco na téma “hej pánové a dámy, teď jsem tu mezi vámi a konečně vám můžeme říct jak je to doopravdy”. Tvé příspěvky se výrazně změnily a nyní je rád čtu. Doufám, ze to přijde i s trenérem.
Kluci já osobně jsem hrozně rád, ze tu jste a je tu i jiny než laicky názor. Jen jsem měl potřebu zkusit naznačit, ze aby vás někdo bral vážně, tak to antre trosku uzpusobte. Pardon, nevyžádaná rada je vždy ta nejhorší, ale nebojte, on mě admin za chvilku přesune do stoky, ze tady hltim trenérovi vlákno.
Že jsem se tu kdysi poškorpil s @mkopcak je pravděpodobně tvrdými hlavami nás obou a jeho schopností proti sobě poštvat i koš na odpadky.
Ahoj @TrenérAhoj golfistky a golfisti,
na tomto vláknu bych se s vámi rád podělil o mé trenérské zkušenosti, ptejte se na cokoliv ohledně výzbroje, výstroje, course managementu, etiky a etikety.
Těším se na vaše otázky...
Trenér
Opravdu hra přes vodu délku rány zkracuje?