Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Je trenér golfu nezbytný? Jaký máte HCP?

• Ano

Hlasy: 13 39,4%
  • Ne

Hlasy: 9 27,3%
  • Nevím

Hlasy: 0 0,0%
  • Jak který...

Hlasy: 13 39,4%
  • Nikdy jsem u trenéra nebyl

Hlasy: 4 12,1%
  • Jsem HCP 0-11,4

Hlasy: 14 42,4%
  • Jsem HCP 11,5-21,2

Hlasy: 10 30,3%
  • Jsem HCP 21,3-36

Hlasy: 8 24,2%
  • Jsem HCP 36-54

• Chtěl bych začít s golfem...

• Hlasovalo
    33
Stav
Uzamčeno.
No nevím, ale jestli myslíš úrověň měření pinďourů, tak do této diskuze se může připojit úplně každý "fórař" :)
A měřit nám je budou zde přítomné holky :D:D:D

Ano Hlasy: 13 41.9%
Ne Hlasy: 8 25.8%
Nevím Hlasy: 0 0.0%
Jak který... Hlasy: 12 38.7%
Nikdy jsem u trenéra nebyl Hlasy: 4 12.9%
Jsem HCP 0-11,4 Hlasy: 13 41.9%
Jsem HCP 11,5-21,2 Hlasy: 9 29.0%
Jsem HCP 21,3-36 Hlasy: 8 25.8%
Jsem HCP 36-54 Hlasy: 0 0.0%
Chtěl bych začít s golfem... Hlasy: 0 0.0%

13/8, zatím trenér vítězí a s tím také rozum... Jenom by mě zajímalo, jestli těch 13 singlistů je těch 13 hlasů pro trenéra?
Takže já singlista - “jak který”, ale z tvých reakcí zde mi spíš přijde, že lepší je NE :cool:

Aha, a co čekáš, jak bych měl reagovat, na něco tak nízkého a hloupého? Poradíš mi? Jsme na vláknu "rady a tipy", tak se vytas...
Tak vlákno je “RADY A TIPY”, no a jedinou radu co jsem tu dostal je “S trenérem na věčné časy a nikdy jinak” :cool::p
Co se tedy opravdu začít věnovat těm tipům a rádám týkajících se výbavy, švihu, course managementu, řešení trouble shotů, kondiční a mentální přípravy ...?

No nevím, ale jestli myslíš úrověň měření pinďourů, tak do této diskuze se může připojit úplně každý "fórař" :)
Náčelníku @requo, promiň. Ale to se nedá. - Pane Daněk @Trenér, vy jste opravdu hovado.

Jak si to tady ctu... fakt si vazim lidi, co maji single a neposrali se z toho. ;)
Tohle je nejlepší příspěvek z celého tohoto vlákna!:up: Těch palců bych ti nejraději dala aspoň deset.

Hlaseni skolniho rozhlasu: prosime vsechny zaky, aby se zdrzeli urazek a minimum vulgarismu.
Jinak budou odvedeni do reditelny a vsechny hracky dostanou az na konci skolniho roku.

Konec hlaseni

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom