Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
radím ti, aby jsi už raději nereagoval --- HOWG
A měřit nám je budou zde přítomné holkyNo nevím, ale jestli myslíš úrověň měření pinďourů, tak do této diskuze se může připojit úplně každý "fórař"
Takže já singlista - “jak který”, ale z tvých reakcí zde mi spíš přijde, že lepší je NEAno Hlasy: 13 41.9%
Ne Hlasy: 8 25.8%
Nevím Hlasy: 0 0.0%
Jak který... Hlasy: 12 38.7%
Nikdy jsem u trenéra nebyl Hlasy: 4 12.9%
Jsem HCP 0-11,4 Hlasy: 13 41.9%
Jsem HCP 11,5-21,2 Hlasy: 9 29.0%
Jsem HCP 21,3-36 Hlasy: 8 25.8%
Jsem HCP 36-54 Hlasy: 0 0.0%
Chtěl bych začít s golfem... Hlasy: 0 0.0%
13/8, zatím trenér vítězí a s tím také rozum... Jenom by mě zajímalo, jestli těch 13 singlistů je těch 13 hlasů pro trenéra?
Tak vlákno je “RADY A TIPY”, no a jedinou radu co jsem tu dostal je “S trenérem na věčné časy a nikdy jinak”Aha, a co čekáš, jak bych měl reagovat, na něco tak nízkého a hloupého? Poradíš mi? Jsme na vláknu "rady a tipy", tak se vytas...
Dodám č. ú., můžete hned, zhodnotím čas na fóru, taky dobrý nápad.
měl jsem na mysli jamkovku členů..Dodám č. ú., můžete hned, zhodnotím čas na fóru, taky dobrý nápad.
No to víš že jo..."holky" jsou na to tak akorát zvědavý...A měřit nám je budou zde přítomné holky
Jamkovka kdysi byla na golfdigest fóru a byla to zábava, jsem pro to ji tu rozjet taky, co @requo?Na to rád přispěju..
A měřit nám je budou zde přítomné holky
uz aby bylo jaro a vseci mohli vyrazit na hriste, pak asi ubude techto lechtivych temat
Tohle je nejlepší příspěvek z celého tohoto vlákna! Těch palců bych ti nejraději dala aspoň deset.
No to víš že jo..."holky" jsou na to tak akorát zvědavý...
Ještě před chvílí tě bolela noha...