Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Je trenér golfu nezbytný? Jaký máte HCP?

• Ano

Hlasy: 13 39,4%
  • Ne

Hlasy: 9 27,3%
  • Nevím

Hlasy: 0 0,0%
  • Jak který...

Hlasy: 13 39,4%
  • Nikdy jsem u trenéra nebyl

Hlasy: 4 12,1%
  • Jsem HCP 0-11,4

Hlasy: 14 42,4%
  • Jsem HCP 11,5-21,2

Hlasy: 10 30,3%
  • Jsem HCP 21,3-36

Hlasy: 8 24,2%
  • Jsem HCP 36-54

• Chtěl bych začít s golfem...

• Hlasovalo
    33
Stav
Uzamčeno.
radím ti, aby jsi už raději nereagoval --- HOWG

No nevím, ale jestli myslíš úrověň měření pinďourů, tak do této diskuze se může připojit úplně každý "fórař" :)
A měřit nám je budou zde přítomné holky :D:D:D

Ano Hlasy: 13 41.9%
Ne Hlasy: 8 25.8%
Nevím Hlasy: 0 0.0%
Jak který... Hlasy: 12 38.7%
Nikdy jsem u trenéra nebyl Hlasy: 4 12.9%
Jsem HCP 0-11,4 Hlasy: 13 41.9%
Jsem HCP 11,5-21,2 Hlasy: 9 29.0%
Jsem HCP 21,3-36 Hlasy: 8 25.8%
Jsem HCP 36-54 Hlasy: 0 0.0%
Chtěl bych začít s golfem... Hlasy: 0 0.0%

13/8, zatím trenér vítězí a s tím také rozum... Jenom by mě zajímalo, jestli těch 13 singlistů je těch 13 hlasů pro trenéra?
Takže já singlista - “jak který”, ale z tvých reakcí zde mi spíš přijde, že lepší je NE :cool:

Aha, a co čekáš, jak bych měl reagovat, na něco tak nízkého a hloupého? Poradíš mi? Jsme na vláknu "rady a tipy", tak se vytas...
Tak vlákno je “RADY A TIPY”, no a jedinou radu co jsem tu dostal je “S trenérem na věčné časy a nikdy jinak” :cool::p
Co se tedy opravdu začít věnovat těm tipům a rádám týkajících se výbavy, švihu, course managementu, řešení trouble shotů, kondiční a mentální přípravy ...?

No nevím, ale jestli myslíš úrověň měření pinďourů, tak do této diskuze se může připojit úplně každý "fórař" :)
Náčelníku @requo, promiň. Ale to se nedá. - Pane Daněk @Trenér, vy jste opravdu hovado.

Dodám č. ú., můžete hned, zhodnotím čas na fóru, taky dobrý nápad.

Ještě před chvílí tě bolela noha...

Jak si to tady ctu... fakt si vazim lidi, co maji single a neposrali se z toho. ;)
Tohle je nejlepší příspěvek z celého tohoto vlákna!:up: Těch palců bych ti nejraději dala aspoň deset.

Hlaseni skolniho rozhlasu: prosime vsechny zaky, aby se zdrzeli urazek a minimum vulgarismu.
Jinak budou odvedeni do reditelny a vsechny hracky dostanou az na konci skolniho roku.

Konec hlaseni

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom