Reagoval jsem na Tvoji reakci na Kloka, který psal, že se dostal za 5 let z HCP 54 na 7, bez trenéra. Tvoje odpověď, že jsi to s trenérem zvládl za rok, mohla vést k závěru, že s trenérem je to mnohem rychlejší. Já jen poznamenal poznámku ve smyslu, že pokud by někdo jiný, fyzicky disponovaný jako ty by měl čas, chuť, peníze a motivaci jakou si měl Ty, není vůbec jasné, zda by to nezvládl za podobnou dobu i bez trenéra. Pro mne osobně je "závod" o singl HCP slovy klasika : " tolik úsilí a přitom taková blbost... ". Tvoje úsilí a zápal však rozhodně neshazuji, splnění snu má určitě svoji hodnotu.
Jinak nemám rád, když někdo používá nepřesně přesné termíny. Prostě pro většinu golfistů má rok 12 a ne 16 měsíců, a tak do něj počítají i měsíce, kdy ( bohužel ) nehrají golf.
Tvrzení, že singl HCP nikdo nikdy v Čechách tak rychle jako Ty nezvládl taky není pravdivé. Na Moravě ( kde jsi jej uhrál i ty ) byl např. mnohem rychlejší právě Aleš Kořínek. V Čechách např.
http://www.golfparada.cz/golfers.php?IDGolfer=45200412&Rok=2005, ale bude jich asi mnohem více. Díval jsem se na jen na pár Skokanů roku. Podle mne je ale hlavně přikrašlování , jinak celkem hodnotného výkonu, naprosto zbytečné.
PS - na případnou reakci, že všichni co dosáhli single HCP v kratší době než Ty, trénovali dávno před svojí registrací, rovnou odpovídám, že pro statistiku platí - co je psáno je i dáno. Je to určitě možné, hráče neznám a hlavně je mi to srdečně jedno...