Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Je trenér golfu nezbytný? Jaký máte HCP?

• Ano

Hlasy: 13 39,4%
  • Ne

Hlasy: 9 27,3%
  • Nevím

Hlasy: 0 0,0%
  • Jak který...

Hlasy: 13 39,4%
  • Nikdy jsem u trenéra nebyl

Hlasy: 4 12,1%
  • Jsem HCP 0-11,4

Hlasy: 14 42,4%
  • Jsem HCP 11,5-21,2

Hlasy: 10 30,3%
  • Jsem HCP 21,3-36

Hlasy: 8 24,2%
  • Jsem HCP 36-54

• Chtěl bych začít s golfem...

• Hlasovalo
    33
Stav
Uzamčeno.
Nepřeji ti takovou bolest, to kára nerozchodí a na kortikoidy kvůli Hořehledům to fakt ne...
Tak to holt zvládnu sám, moje záda zvládly letos 4 x 18jamek...

v zásadě máš pravdu, ale!

každý jednou začíná a řekněme si upřímně, všichni jsou rádi za každého nového golfistu (pokud ne, tak to s tímto sportem nemyslí dobře a jsou to sobci)

při získání karty většinou není čas a tak se to nechává na hráčích, aby si to nastudovali sami (myslím etiku apod.) ... a je toho opravdu hodně, co by měl hráč vědět

o to co píšeš, by se měli podle mého názoru postarat maršálové hřišť, na recepci přece vědí že jdou 54ky nebo podobně a tak se na to mohou předem připravit
Proč!!!! By se měli připravovat?? Stačí dalekohled a přehledné místo a ten, kdo se nechová eticky k hřišti a ostatním upozorní.
54 tím jsme byli všichni a nesnášel jsem někoho za zadkem a ještě už předem "" musím si dát pozor na ty 54".
Dobré slovo je mnohdy více než pruďas, tím si hřiště zakomplexovaným jedincům na renomé nepřidá.
Stačí na startu, nebo dokonce na recepci k fee dávají plastové vypichováko a týčka, platícím . Na prvním odpališti maršál zkontroluje hráče a připomene na co to vypichovátko je.

Upraveno:
Ne tak úplně, chtěl jsem hrát profi turnaje. Zajímalo mě hrát na rány s lepšími a být klidně i poslední! Tvůj post jsem moc nepochopil, je to kritika, nebo něco jako trolení? Začal jsem na podzim 2005, namohl si mezižeberní svalstvo a až do ledna jsem nemohl švihnout, takže de facto začátek někdy v polovině února... De jure jsem na sobě pracoval, ale v Čechách to nikdo, nikdy rychleji nestihl. Začínal jsem zároveň se Šebrlem a Alou Kořínkem, druhý jmenovaný se svou pílí dostane hodně daleko, já jsem od začátku měl problém s kolenem, které dnes už bolí i v noci. Mé úsílí trvalo bohužel jen velmi krátce, ale jsem rád i za to dnes nemůžu už ani pořádně chodit, ale stále doufám v nějakou tu rundu s radostí... Asi tak.

Reagoval jsem na Tvoji reakci na Kloka, který psal, že se dostal za 5 let z HCP 54 na 7, bez trenéra. Tvoje odpověď, že jsi to s trenérem zvládl za rok, mohla vést k závěru, že s trenérem je to mnohem rychlejší. Já jen poznamenal poznámku ve smyslu, že pokud by někdo jiný, fyzicky disponovaný jako ty by měl čas, chuť, peníze a motivaci jakou si měl Ty, není vůbec jasné, zda by to nezvládl za podobnou dobu i bez trenéra. Pro mne osobně je "závod" o singl HCP slovy klasika : " tolik úsilí a přitom taková blbost... ". Tvoje úsilí a zápal však rozhodně neshazuji, splnění snu má určitě svoji hodnotu.

Jinak nemám rád, když někdo používá nepřesně přesné termíny. Prostě pro většinu golfistů má rok 12 a ne 16 měsíců, a tak do něj počítají i měsíce, kdy ( bohužel ) nehrají golf.
Tvrzení, že singl HCP nikdo nikdy v Čechách tak rychle jako Ty nezvládl taky není pravdivé. Na Moravě ( kde jsi jej uhrál i ty ) byl např. mnohem rychlejší právě Aleš Kořínek. V Čechách např. http://www.golfparada.cz/golfers.php?IDGolfer=45200412&Rok=2005, ale bude jich asi mnohem více. Díval jsem se na jen na pár Skokanů roku. Podle mne je ale hlavně přikrašlování , jinak celkem hodnotného výkonu, naprosto zbytečné.

PS - na případnou reakci, že všichni co dosáhli single HCP v kratší době než Ty, trénovali dávno před svojí registrací, rovnou odpovídám, že pro statistiku platí - co je psáno je i dáno. Je to určitě možné, hráče neznám a hlavně je mi to srdečně jedno...

Reagoval jsem na Tvoji reakci na Kloka, který psal, že se dostal za 5 let z HCP 54 na 7, bez trenéra. Tvoje odpověď, že jsi to s trenérem zvládl za rok, mohla vést k závěru, že s trenérem je to mnohem rychlejší. Já jen poznamenal poznámku ve smyslu, že pokud by někdo jiný, fyzicky disponovaný jako ty by měl čas, chuť, peníze a motivaci jakou si měl Ty, není vůbec jasné, zda by to nezvládl za podobnou dobu i bez trenéra. Pro mne osobně je "závod" o singl HCP slovy klasika : " tolik úsilí a přitom taková blbost... ". Tvoje úsilí a zápal však rozhodně neshazuji, splnění snu má určitě svoji hodnotu.

Jinak nemám rád, když někdo používá nepřesně přesné termíny. Prostě pro většinu golfistů má rok 12 a ne 16 měsíců, a tak do něj počítají i měsíce, kdy ( bohužel ) nehrají golf.
Tvrzení, že singl HCP nikdo nikdy v Čechách tak rychle jako Ty nezvládl taky není pravdivé. Na Moravě ( kde jsi jej uhrál i ty ) byl např. mnohem rychlejší právě Aleš Kořínek. V Čechách např. http://www.golfparada.cz/golfers.php?IDGolfer=45200412&Rok=2005, ale bude jich asi mnohem více. Díval jsem se na jen na pár Skokanů roku. Podle mne je ale hlavně přikrašlování , jinak celkem hodnotného výkonu, naprosto zbytečné.

PS - na případnou reakci, že všichni co dosáhli single HCP v kratší době než Ty, trénovali dávno před svojí registrací, rovnou odpovídám, že pro statistiku platí - co je psáno je i dáno. Je to určitě možné, hráče neznám a hlavně je mi to srdečně jedno...

Na to ti dopovím, Aleše znám dlouho a je to špičkový golfista, dlouho než začal s organizovaným HCP trénoval ve Slušovicích a hrál tam bez HCP. Já to chytil poprvé do ruky a vrhl se na to. Co se týče roku, tak jsem tak nějak vyjmul zimní období, protože jsem hrát nemohl (zranění), ale od února jsem se na to vrhl.

Co se týče mých her, tak bych to nebral jako honbu, i když jsem měl svůj cíl.

Dříve nž jsem přešel do profi, tak jsem si na hřišti jednu dobu i při turnajích zapisoval jen pary a lepší výsledky, bogie jsem prostě škrtnul. Není to nic k chlubení, spíš jsem se tak nutil hrát soustředěně. Nicméně v roce 2006 už skokana roku nevyhlašovali...

Na to ti dopovím, Aleše znám dlouho a je to špičkový golfista, dlouho než začal s organizovaným HCP trénoval ve Slušovicích a hrál tam bez HCP. Já to chytil poprvé do ruky a vrhl se na to. Co se týče roku, tak jsem tak nějak vyjmul zimní období, protože jsem hrát nemohl (zranění), ale od února jsem se na to vrhl.

Co se týče mých her, tak bych to nebral jako honbu, i když jsem měl svůj cíl.

Dříve nž jsem přešel do profi, tak jsem si na hřišti jednu dobu i při turnajích zapisoval jen pary a lepší výsledky, bogie jsem prostě škrtnul. Není to nic k chlubení, spíš jsem se tak nutil hrát soustředěně. Nicméně v roce 2006 už skokana roku nevyhlašovali...

Skokanem roku 2006 na Gofparade.cz jsi byl Ty. http://www.golfparada.cz/archiv2006.php

Ano Hlasy: 13 41.9%
Ne Hlasy: 8 25.8%
Nevím Hlasy: 0 0.0%
Jak který... Hlasy: 12 38.7%
Nikdy jsem u trenéra nebyl Hlasy: 4 12.9%
Jsem HCP 0-11,4 Hlasy: 13 41.9%
Jsem HCP 11,5-21,2 Hlasy: 9 29.0%
Jsem HCP 21,3-36 Hlasy: 8 25.8%
Jsem HCP 36-54 Hlasy: 0 0.0%
Chtěl bych začít s golfem... Hlasy: 0 0.0%

13/8, zatím trenér vítězí a s tím také rozum... Jenom by mě zajímalo, jestli těch 13 singlistů je těch 13 hlasů pro trenéra?

Patříš mezi které, že tu píšeš?
tomu nerozumím. než se zapojím do diskuze tak si musím zjistit, jestli mám vhodný HCP, aby mi bylo dovoleno?

Ano Hlasy: 13 41.9%
Ne Hlasy: 8 25.8%
Nevím Hlasy: 0 0.0%
Jak který... Hlasy: 12 38.7%
Nikdy jsem u trenéra nebyl Hlasy: 4 12.9%
Jsem HCP 0-11,4 Hlasy: 13 41.9%
Jsem HCP 11,5-21,2 Hlasy: 9 29.0%
Jsem HCP 21,3-36 Hlasy: 8 25.8%
Jsem HCP 36-54 Hlasy: 0 0.0%
Chtěl bych začít s golfem... Hlasy: 0 0.0%

13/8, zatím trenér vítězí a s tím také rozum... Jenom by mě zajímalo, jestli těch 13 singlistů je těch 13 hlasů pro trenéra?
Ne, nemám singl a s trenérem trénuju od začátku a pořád.

Ne, nemám singl a s trenérem trénuju od začátku a pořád.
tomu nerozumím. než se zapojím se do diskuze tak si musím zjistit, jestli mám vhodný HCP, aby mi bylo dovoleno?

No nevím, ale jestli myslíš úrověň měření pinďourů, tak do této diskuze se může připojit úplně každý "fórař" :-)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom