Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já zase "nechápu", jak někdo může mít na ruce "umělou hmotu"Já obecně nechápu jak někdo může používat cabretta rukavice. Já vždy a jedině syntetické. FJ weathersof nebo callaway syntech. Oba modely vydrží i několikrát déle než kožené.
Jakmile se ty kožené propotí, tak je peklo se do nich dostat a zajistit aby po 2 kolech neztvrdly. Další problém je, že jakmile se mi propotí (2 - 3jamky), začnou se natahovat a stává se z nich jen kluzná plocha mezi dlaní a gripem.
Nikdy neperu nic. Až mám pocit, že nedrží nebo je to hnus, vyhazuju.
Tak přestaň trénovat tak intenzivně, a ona vydrží déleMoje kožená rukavice na trénink se odebrala do a protože rukavice, kterou používám při hře na hřišti ještě nedospěla do kondice vhodné k vyřazení ze hry na hřišti, tak jsem sáhnul do skříně a vytáhl syntetickou rukavici, která v době pořízení (před cca 4-5 lety)stála 220,- Kč. Celou dobu byla v suchu, temnu a pokojové teplotě. Na první pohled prostě bezvadná rukavice.
A jak dopadla? Fotky hovoří za vše
Zde stav po 40 čipech
Zobrazit přílohu 37143Zobrazit přílohu 37144Zobrazit přílohu 37145
A zde stav po konci tréninku (200 čipů a pitchů, 50 bunker shotů a 80 odpalů na drivingu) - v podstatě je na vyhození
Zobrazit přílohu 37146Zobrazit přílohu 37147Zobrazit přílohu 37148
P.S.: Nesyslete si doma syntetické rukavice, jejich degradaci nezabrání ani vhodné skladování.
A nebo ani nehrátTak přestaň trénovat tak intenzivně, a ona vydrží déle
Já tak odehrál prakticky celou loňskou sezónu, ale nakonec jsem zhodnotil, že se v rukavici hole drží lépe.když to čtu tak jsem rad, ze hraju bez rukavic .... na zacatku trochu ruce palivy ale pak uz v pohodě
Taky bych rad hral bez rukavic, zapada to do minimalistickyho golfu kterej mam ted rad. Sunday bag, 8-9 holi, par micku a zlomenejch tycek a tahat s sebou co nejmin veci. Ale ac je to bez rukavice hratelny a v lete me neustaly sundavani rukavice nebavi tak se mi s ni hraje lip. Gripy mam no name tour velvet, ale zitra asi jedu na Lipiny tak treba potkam experta pres omotavky a poptam seJá tak odehrál prakticky celou loňskou sezónu, ale nakonec jsem zhodnotil, že se v rukavici hole drží lépe.
Jinak zpočátku, než si ta ruka zvykne, je to pálení na dlani celkem nepříjemné, ale pak si to zvykne - chce to však hrát často.
Je to jak s motykou: když ji držíš 2x do roka, tak budeš mít puchýře.
mám to trochu podobně, proto jsem také zkoušel ty rukavice nenosit, ale když nosím, tak s nimi i patuji. Takže prostě nesundávám.Taky bych rad hral bez rukavic, zapada to do minimalistickyho golfu kterej mam ted rad. Sunday bag, 8-9 holi, par micku a zlomenejch tycek a tahat s sebou co nejmin veci. Ale ac je to bez rukavice hratelny a v lete me neustaly sundavani rukavice nebavi tak se mi s ni hraje lip. Gripy mam no name tour velvet, ale zitra asi jedu na Lipiny tak treba potkam experta pres omotavky a poptam se
Harvey Pennick říkal, že když správně držíš hůl, tak mozoly na prstech mít nemáš.Jinak jsme si porovnávali otlaky s @kristyna (hraje taky bez rukavic, ale tam ji podezirrám, že těch postupně deset někde ztratila a nechce mi to přiznat) a zajimavé je, jak každý mámé mozoly někde jinde. Já nejvíc na ukazováčku z vnějšku a pak na dlani na druhé straně od palce - zhruba konec hole. To je asi jediné místo, kde mě to po těch více hrách za krátké období bolelo. Gripy dlouhodobě používám Golf Pride CP2 Wrap. Mají modrou hlavičku. A modrá je dobrá!