A na fotce je hůl napravoNovinka, Takomo Golf má už hole i pro ty, co neumí hrát na správnou stranu.
Zobrazit přílohu 45917
(přišlo do emailu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A na fotce je hůl napravoNovinka, Takomo Golf má už hole i pro ty, co neumí hrát na správnou stranu.
Zobrazit přílohu 45917
(přišlo do emailu)
Ta diskuse o tom, která strana je ta správná by byla dlouhá!Novinka, Takomo Golf má už hole i pro ty, co neumí hrát na správnou stranu.
Zobrazit přílohu 45917
(přišlo do emailu)
Novinka, Takomo Golf má už hole i pro ty, co neumí hrát na správnou stranu.
Zobrazit přílohu 45917
(přišlo do emailu)
Tak angličané v tom měli vždy jasno, která strana je ta „pravá”Ta diskuse o tom, která strana je ta správná by byla dlouhá!
Presne na tehle strane micku stojim.Tak angličané v tom měli vždy jasno, která strana je ta „pravá”
Zobrazit přílohu 45920
Fakt díky! Komu tím prospěješ? Je to lákavé s tím, jak stojí polovinu toho co mainstream značky, v nabídce mají i shaft co jsem hrál. Nic, dám tomu měsíc a třeba na to zapomenu
Lukáši fitting je dobrý, hlavně proto, že dostaneš správnou délku hole, lie a grip. Prokop byl jeden hodně dobrých fittéru v Praze. Správný fittér Ti nikdy nebude nutit celý set, ale podívá se na tebe a tvé hole celkově. Pěknou hru PetrJa tedy nechci fitting zpochybňovat, protože jsem na něm nikdy nebyl, ale mám kolem sebe dost příkladů známých, kterým hole od trenéra nebo po fittingu vůbec nepomohly a často to dopadlo právě naopak výrazným zhoršením (zejména, když tam byl tlak na koupi nějakých lepších holí směřujících k nižšímu hcp, než na co ten člověk reálně měl). A samozřejmě cena byla výrazně vyšší, bez slev, které se dají normálně dostat. Mám dojem, že pro nás s hcp nad 10 a pořád trefujeme každou ránu jinak a minimum ran opravdu přesně, tak prostě nějaký přesný fitting nemá význam. Třeba dneska jsem si omylem vzal jiné boty, které mají o dost vyšší podrážku než moje golfové boty - no asi by to mělo mít hned vliv, protože prostě stojím výš - mělo? Nemělo, hrál jsem úplně stejně zhruba na svůj hcp, topnul jsem to zhruba stejně často jako jindy, protože prostě konsistenci ani při hcp 10-15 nemám dostatečnou - a nezdá se mi, že bych pak měl řešit nějaký přesný fitting hole. Můžu se mýlit, taky to může být tím, že téměř netrénuju, ale jen hraju, třeba to má smysl pro lidi, co tráví spoustu času na drivingu - u nich byl pak ale čekal nějaký vývoj k single hcp, jestil je ta kombinace tréninku a fittingu takový zázrak. A spousta lidí kolem mě má hole po fittingu a hrajou úplně stejně blbě amatérsky jako já Samozřejmě pro někoho, kdo směřuje k závodnímu golfu to je jasné, v profi sportu už je všechno od nějaké úrovně na míru (hokejky, tenisové rakety, lyže, boty, .... ale proč v golfu pro amatéry s běžným rekreačním hcp?.... dobré pro business je to určitě).
Hlavně pak nezapomeň napsat až ti přijdou. Já se stavím si je zkusit.Fakt díky! Komu tím prospěješ? Je to lákavé s tím, jak stojí polovinu toho co mainstream značky, v nabídce mají i shaft co jsem hrál. Nic, dám tomu měsíc a třeba na to zapomenu
Mimochodem na jaký model se snažíš zapomenout?Hlavně pak nezapomeň napsat až ti přijdou. Já se stavím si je zkusit.
Letos jsou na řadě wedge.