Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Sever Grabštejn

Aktuální stav: fairwaye i rough luxusní, zimní greeny na 2,3,10 a 18 ostatní mokré ale pěkné, na 10 a 16 řádili divočâci, ale jen mimo fairwaye. Celodenní fee v týdnu 400

Zatím stále zimní greeny, fee za polovic. Samozřejmě, že to mám jen zprostředkovaně protože je to přece jiný okres a mě by ani ve snu nenapadlo opustit hranice toho našeho.

Chemie nebo teplo v kombinaci se suchem?
Evidentně ten stav není dobrý, když byla odložena i 3.liga
F872E980-DC62-48A6-B162-1461DB920490.webp

Jinak dík za info, měl jsem tam jet v průběhu prázdnin na 2 turnaje, tak vím, že nemusím. Stejně se mi ty nové jamky nelíbí. 😔

Greeny jsou v současné době uvařené a u některých musí dojít k úplné rekonstrukci, fee snížené :(
O jaké grýny se prosím jedná? Dokázal bych si tipnout dvojku, dál netuším... Díky!

Greeny jsou v současné době uvařené a u některých musí dojít k úplné rekonstrukci, fee snížené :(
Doteď na webovkách žádná zmínka ☝️👎
A to je špatně! Další minus pro Grabštejn. Škoda!

Nedalo mi to! Dnes jsem si G zahrál. Jo, přiznávám, je to o dost lepší a snad tomu ty deště taky trochu pomůžou. Jen ten green 2.? Letos už je to jasný, ale bude se na něm ještě někdy vůbec hrát?

Přílohy

• IMG_20230802_112810.webp
    IMG_20230802_112810.webp
    306,4 KB · Zobrazení: 160
Do roka a do dne. Skoro přesně to sedí. Dnes jsem byl hrát a musím uznat, že s loňským květnem, se to nedá srovnávat. Greeny jsou o moc lepší. Povětšinou trávou zarostlé. Akorát dnes byly děrovány, takže bude asi následovat pískování. FW působí suchým, tvrdým dojmem, ale je to tak jen na nových jamkách, na většině starých je tráva sice už nahnědlá, ale pod míč se dostanete v pohodě a bez obav o hůl nebo svoje ruce. Přidám fotku greenu 2, není ještě zdaleka ideální, ale rozhodně je to lepší, než hrát na zimním. Další fotka je směrem od greenu k odpališti 10. POZOR! Běhá to, i já jsem byl druhou těsně před jamkovištěm. Celkově nemám, co bych nynějšímu G. vytknul.👍
IMG_20240527_101105.webp
IMG_20240527_085115.webp

Přílohy

• IMG_20240527_085115.webp
    IMG_20240527_085115.webp
    330,1 KB · Zobrazení: 60
Super! Tak vždyť už se 8.6. blíží!!

;)⛳

Super! Tak vždyť už se 8.6. blíží!!

;)⛳
Podle zatím přihlášených to vypadá na Mistrovství klubu 19.jamky ;)

Podobné

• RMS: Item RMS: Item
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
960
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
789
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
738
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom