- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Uz prejmenovali i klub na Greensgate golf club
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak šup, máš další hřištěUz prejmenovali i klub na Greensgate golf club
jasneTak šup, máš další hřiště
Tak to taky dám..Tak to je pecka! Já určitě využiju!
Nestihli jste si zahrát starou Dýšinu, zahrajte si zdarma nový Greensgate.
Hráči, kteří nikdy nehráli na hřišti Golf Park Plzeň - Dýšina, mají možnost ZDARMA odehrát 1 x 18 jamek ve dnech pondělí – středa v časech 8:00-12:00 v období 1. 7. - 31. 8. 2017.
http://www.greensgate.cz/zahrajte-s..._medium=banner&utm_campaign=greensgate_zdarma
jé, mám mezi 10. a 13.7. volno. , tak kdyby někdo ....Tak to je pecka! Já určitě využiju!
Nestihli jste si zahrát starou Dýšinu, zahrajte si zdarma nový Greensgate.
Hráči, kteří nikdy nehráli na hřišti Golf Park Plzeň - Dýšina, mají možnost ZDARMA odehrát 1 x 18 jamek ve dnech pondělí – středa v časech 8:00-12:00 v období 1. 7. - 31. 8. 2017.
http://www.greensgate.cz/zahrajte-s..._medium=banner&utm_campaign=greensgate_zdarma
NeeUž někdo využil? Jak to proběhlo?
Jojo, taky doporučuji, 3 devítky, pěkně připravené a bývá tam docela volno.Když už tam budete, zůstaňte dvě noci a dejte i Darovanský Dvůr, moc pěkné hřiště..
Nemáš tucha jak je to tam nacpané? Pořád tu rozebíráme kdy by se to hodilo a máme problém, že syn pojede na soustředění a jedno z hřišť mají i Dýšinu, takže se ta akce na něj už pak nebude vztahovat. A já bych to taky ideálně viděla na konec srpna...Jestli tam už ale není nabito.Tak už jsem na Dýšině zaregistrovaná. Teď ještě najít termín. Asi koncem srpna.
V pohodě. Koukni přes teetime, stejně to jinak zarezervovat nejde. Ve všední den dopoledne není narváno nikde, navíc kdo má Dýšinu u nosu, určitě ji hrál, kdo to má 300km, tak zas moc takových nepojede..Nemáš tucha jak je to tam nacpané? Pořád tu rozebíráme kdy by se to hodilo a máme problém, že syn pojede na soustředění a jedno z hřišť mají i Dýšinu, takže se ta akce na něj už pak nebude vztahovat. A já bych to taky ideálně viděla na konec srpna...Jestli tam už ale není nabito.
Zajímavá úvaha, něco na tom bude.V pohodě. Koukni přes teetime, stejně to jinak zarezervovat nejde. Ve všední den dopoledne není narváno nikde, navíc kdo má Dýšinu u nosu, určitě ji hrál, kdo to má 300km, tak zas moc takových nepojede..