- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Je to tam jen 14 dní dopředu, takže konec srpna ne. V těch dnech co tam jsou tak jsou volné flajty nebo aspoň místa ve flajtech.Zajímavá úvaha, něco na tom bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je to tam jen 14 dní dopředu, takže konec srpna ne. V těch dnech co tam jsou tak jsou volné flajty nebo aspoň místa ve flajtech.Zajímavá úvaha, něco na tom bude.
Rozhovor s novým marketingovým manažerem Greensgate Golf & Leisure Resortu Jiřím Fejtem (GolfCourses.cz)
Jít na původní článek...
...no, šikovný redaktor on je, ale fotky bez filtru nedělal on . A ještě detail, aniž si redakce uvědomila, že se odkaz na článek objeví tak rychle na jiných forech, tak zkrátila nadpis článku, čímž je pod původním, nahoře uvedeným, linkem nedohledatelný. Správně je nyní tento: http://golfcourses.cz/jiri-fejt-greensgate-znamena-branu-do-prirodyKoukejte na to, jaký je z @JanKostalCZE šikovný redaktor. A dokonce fotka bez filtru, ten kluk jde do sebe! )
...no, šikovný redaktor on je, ale fotky bez filtru nedělal on . A ještě detail, aniž si redakce uvědomila, že se odkaz na článek objeví tak rychle na jiných forech, tak zkrátila nadpis článku, čímž je pod původním, nahoře uvedeným, linkem nedohledatelný. Správně je nyní tento: http://golfcourses.cz/jiri-fejt-greensgate-znamena-branu-do-prirody
btw: Michale, ten "robot", to už je RSS?
Sportovec ve tvém věku to s buggynou musí dát bez problému - když jsem býval méně líný, tak jsem to chodil vždycky, dneska, když je navíc vedro, jsem za buggynu rád. Mají tam i nějaký balíček, že je buggy levnější... Ale zítra snad vedro nebude, takže je to na tobě. Asi nejnepříjemnější je výstup od greenu 16. jamky k odpalištím 17. Hezkou hru!Jj, Jan se mi už pochlubil, že to nepsal on, ale je tam uveden jako autor, tak proto. Ad RSS - poloautomatický provoz, ale myslím že to takto bude plně vyhovovat, zatím s tím experimentuji, ozvu se ti v týdnu pak do zpráv a ozřejmím, ale částečně to už funguje. Btw. s těma odkazama je to vždycky pitomý, je pak potřeba dlouhodobě, aby v tom odkazu bylo číslo, nebo něco - čemu je jedno, když se odkaz, např. i kvůli překlepu, pak změní, odkazy pak fungovali trvale (to sem ale teď nepatří, proberem spolu
Ad dýšina - zítra jí poprvé jdu. Dá se to bez buginy, nebo no chance?
Tyjo, to je výzva. Který pátek máš na mysli?Tak jsem si taky sehnal voucher, kdo pojede se mnou?? Patek dopo nejlepsi
Tento, ale uz zase vratili spatnou predpoved, delaj si co chtej uvidim, dle pocasiTyjo, to je výzva. Který pátek máš na mysli?
Tenhle pátek zrovna nemůžuJedu opet v patek od 9:00, prida se nekdo??
Ty mě děsíš. Ale vzhledem k tomu,že mám to fee zadara z akce "nová Dýšina", tak to asi risknu.Dnes Dýšina. Sunset. Za 700,-. Víc peněz za fee si to hřiště, ve stavu v jakém je, nezaslouží. Grýny spíš nic než moc. Tvrdé. Pískovité. Chlupaté. Skákavé. Každý jiný. Navrtání většinou ve svahu. Proč?????? Nově předělané jamky jsem nepochopil. Obzvláště pak 15. Nemám rád slepé jamky. A jít na další tee v protisměru fligtu co kde za vámi, v době kdy všichni křičí po rychlé hře, je opravdu postavené na hlavu. Tee jamky 4 to stejné. Tam a zpátky. Kavárna u tee 10 tempu taky nepřidá. Hrstková polévka v hlavní restauraci ok. Domácí meloun limonáda sladko kyselá jako prase! Tohle za 85,- Kč? Sorry jako...
Jak spatny je stav hriste?? chci tam jet zitra a trosku jsi me znepokojilDnes Dýšina. Sunset. Za 700,-. Víc peněz za fee si to hřiště, ve stavu v jakém je, nezaslouží. Grýny spíš nic než moc. Tvrdé. Pískovité. Chlupaté. Skákavé. Každý jiný. Navrtání většinou ve svahu. Proč?????? Nově předělané jamky jsem nepochopil. Obzvláště pak 15. Nemám rád slepé jamky. A jít na další tee v protisměru fligtu co kde za vámi, v době kdy všichni křičí po rychlé hře, je opravdu postavené na hlavu. Tee jamky 4 to stejné. Tam a zpátky. Kavárna u tee 10 tempu taky nepřidá. Hrstková polévka v hlavní restauraci ok. Domácí meloun limonáda sladko kyselá jako prase! Tohle za 85,- Kč? Sorry jako...
No páni...jedeme až za 14 dní tedy...máme to grátis v rámci akce, ale je to od nás flák cesty a my se celá rodina těšíme jak si zahrajeme krásné (a jinak drahé) hřiště.Dnes Dýšina. Sunset. Za 700,-. Víc peněz za fee si to hřiště, ve stavu v jakém je, nezaslouží. Grýny spíš nic než moc. Tvrdé. Pískovité. Chlupaté. Skákavé. Každý jiný. Navrtání většinou ve svahu. Proč?????? Nově předělané jamky jsem nepochopil. Obzvláště pak 15. Nemám rád slepé jamky. A jít na další tee v protisměru fligtu co kde za vámi, v době kdy všichni křičí po rychlé hře, je opravdu postavené na hlavu. Tee jamky 4 to stejné. Tam a zpátky. Kavárna u tee 10 tempu taky nepřidá. Hrstková polévka v hlavní restauraci ok. Domácí meloun limonáda sladko kyselá jako prase! Tohle za 85,- Kč? Sorry jako...