Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vidíš, že jsou přeci hned u kamen...Jsou krásný.... mají nějaké exkluzivní místo? Nebo si je zastrčil někam do komory? Musí být vidět, ideálně v ložnici, takové krasavice!
Jj, manželka mě nechá je mít přes zimu doma, když je nikde nebude vidět…Jsou krásný.... mají nějaké exkluzivní místo? Nebo si je zastrčil někam do komory? Musí být vidět, ideálně v ložnici, takové krasavice!
S Chromesoft to funguje bez problémů, zkusím najít něco ještě měkčího. Při první hře jsem dost bojoval s volbou hole. Snažil jsem se o pomalý a volný švih a tudíž žádná zažitá vzdálenost nesedí -> hra pod 100m bude potřeba hodně vyladit. Jinak na Hořehledy hole ve složení putter, 48, 40, 38, 29 a 17 bohatě stačí. Ta 40ka je tam skoro navíc. Je to úžasně lehoučký, jen vodu/ pivko člověk nese v ruce.
Zobrazit přílohu 46947
S Chromesoft to funguje bez problémů, zkusím najít něco ještě měkčího. Při první hře jsem dost bojoval s volbou hole. Snažil jsem se o pomalý a volný švih a tudíž žádná zažitá vzdálenost nesedí -> hra pod 100m bude potřeba hodně vyladit. Jinak na Hořehledy hole ve složení putter, 48, 40, 38, 29 a 17 bohatě stačí. Ta 40ka je tam skoro navíc. Je to úžasně lehoučký, jen vodu/ pivko člověk nese v ruce.
Zobrazit přílohu 46947
Jojo, to je dobrej napad. Ja sem pro persimmon dreva koupil Kirklandy, ze maji pry vic spinu jako mely ballata micky driv. Ty uz ale nejdou ve vetsim mnozstvi sehnat.Nějaký supersofty by měly být OK…