- Klub
- GCCEL
- HI (HCP)
- 6.3
Fenix6 a ApproachS20.Které Garminy máš? Já mám S4 a upřímně ani nevím, jestli to nějakou takovou funkci má.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Fenix6 a ApproachS20.Které Garminy máš? Já mám S4 a upřímně ani nevím, jestli to nějakou takovou funkci má.
Mj. Gerald Genta patri mezi nejvetsi legendy designu hodinek... Audemars Piguet nebo i Patek Philippe
A ver, ze ty jeho designy u AP ci PP stoji jeste o dost vice...Pravda, když jsem se dopátral nějaké ceny, tak asi zůstane u chtění
i s Mickeym jsou nádhernýPravda, když jsem se dopátral nějaké ceny, tak asi zůstane u chtění
No řekl bych, že hodinky MARQ GOLFER taky od Garminu jsou ještě lepší a cenovka je taky luxusní.chces rict, ze TAGHEUER jsou Garminy s jinym napisem? April uz byl
Garmin nema Androidychces rict, ze TAGHEUER jsou Garminy s jinym napisem? April uz byl
Tak ono golfovych quartz hodinek prilis mnoho neni... ono kdo a proc by to kupoval.Škoda že všetci reagujete na najmenej podstatnú časť môjho príspevku
Myslel som to obrazne: že TG urobil hodinky ktoré dokážu skoro to čo GARMIN a btw ani by som sa nedivil keby ten SW pre nich robili.
Ale ako som písal - nehľadám Smartwatch ale klasiku s golfmotivom alebo niečo módne do spoločnosti mimo greeny
To potvrzeni hole lze vypnout.Pořídil jsem si Garmin S60 a byl jsem z nich napřed trochu rozpačitý, po každé ráně chtěly potvrdit hůl, kterou jsem odehrál Vše začalo fungovat normálně až v momentu kdy jsem pořídil čidla na hole Garmin Approach CT 10. Po dohrání jamky jen potvrdím výsledek, trestné rány hodinky nepoznají Celá hra včetně statistiky a historie se potom zobrazí v mobilu v aplikaci Garmin golf. V Garminu hned vědí jak hraju blbě a co mám víc trénovat aby se zlepšil, někdy i pochválí Teď si myslím, že vše funguje jak má jen na začátku sezón musím v čidlech preventivně vyměnit baterky.
Klidně si pořiď verzi bez Solar, ušetříš. Jinak dobrá volbaHej, znalci! Potřebuju si nutně udělat radost. Velkou. Co mi k tomu řeknete?
Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold/ Sand Band - Chytré hodinky | Alza.cz
Chytré hodinky Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold/ Sand Band na www.alza.cz. ✅ Bezpečný nákup. ✅ Veškeré informace o produktu. ✅ Vhodné příslušenství. ✅...www.alza.cz
Jestli si budeš kupovat , tyto dražší garminý, tak si je kup pouze s safírem sklem , ušetříš si budoucí nepříjemnosti s poškrábaným sklem, nemusíš na to nic lepit, zhoršuje to dotyk.Hej, znalci! Potřebuju si nutně udělat radost. Velkou. Co mi k tomu řeknete?
Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold/ Sand Band - Chytré hodinky | Alza.cz
Chytré hodinky Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold/ Sand Band na www.alza.cz. ✅ Bezpečný nákup. ✅ Veškeré informace o produktu. ✅ Vhodné příslušenství. ✅...www.alza.cz