Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odpověděl TI, že ty hodinky se safírovým sklem doporučuje( jsou cajk), a přes aplikaci GARMIN FACE IT jde stáhnout z obchodu pro různé systémy( android, IOS,..) si můžeš nastavit vzhled hodinek podle sebe.( tzn na golf i různé tváře ciferníků)Něpanimaju
Dančo, čím větší radost, tím lepší...Hej, znalci! Potřebuju si nutně udělat radost. Velkou. Co mi k tomu řeknete?
Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold/ Sand Band - Chytré hodinky | Alza.cz
Chytré hodinky Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold/ Sand Band na www.alza.cz. ✅ Bezpečný nákup. ✅ Veškeré informace o produktu. ✅ Vhodné příslušenství. ✅...www.alza.cz
Tak to by asi sponzor neschválilDančo, čím větší radost, tím lepší...
Garmin MARQ Golfer 010-02395-00 Premium + náhradní řemínek + TOPO mapy + možnost výměny do 90 dní + bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE Podsie 2021 v hodnotě 999 Kč ⭐| Vyberte si Pánské hodinky na HELVETIA
Luxusní chytré hodinky prémiové řady Garmin Marq model Golfer. Marq Golfer jsou šičkou na trhu smartwarch zaměřených na všestrannost a golfwww.helvetia-hodinky.cz
@jan co s tím safirem? Solar chápu.Něpanimaju
Já mám třeba už druhé Fénixy dohromady za 4 roky s normálním sklíčkem a neměl jsem na nich nikdy ani škrábanec, tak myslím, že zas až taková nutnost to nebude (ale jasně, to safírové na škodu není). Jen dodám, že je fakt moc nešetřím a konstrukci jsem používáním otestoval docela důkladněSafir se vzdy hodi a solar je blbost. Fenix je cajk i na golf
Safírové sklíčko toho vydrží víc, než tvrzené sklo, co je v té základnější verzi. (I když podle mě tam ten rozdíl nebude až takový. Zvlášť při hlavním využití na golf.
Dík. Konečně rozumná řeč .Já mám třeba už druhé Fénixy dohromady za 4 roky s normálním sklíčkem a neměl jsem na nich nikdy ani škrábanec, tak myslím, že zas až taková nutnost to nebude (ale jasně, to safírové na škodu není). Jen dodám, že je fakt moc nešetřím a konstrukci jsem používáním otestoval docela důkladně
Safírové sklíčko toho vydrží víc, než tvrzené sklo, co je v té základnější verzi. (I když podle mě tam ten rozdíl nebude až takový. Zvlášť při hlavním využití na golf.
Ja mam na S60 folii... mj. Ska maji display zapusteny, zase s dotykem... nekdy pro zlost.Já mám třeba už druhé Fénixy dohromady za 4 roky s normálním sklíčkem a neměl jsem na nich nikdy ani škrábanec, tak myslím, že zas až taková nutnost to nebude (ale jasně, to safírové na škodu není). Jen dodám, že je fakt moc nešetřím a konstrukci jsem používáním otestoval docela důkladně
Sem tam nezaregistruje lehký čip a nezná "To si vem"To potvrzeni hole lze vypnout.
Jinak souhlas, ze na S60 si clovek musi trosku zvyknout, a pak je to super.
Jen me mrzi, ze zmizela statistika “idealni hry”, tedy kombinace nej vysledku kazde jamky.
Jak casto se stane, ze to nezaregistruje uder?
Tak už mám hračku. Garmin Tactix Delta. (když mě přestanou bavit, tak je dostane syn, který dělá airsoft... )Já mám třeba už druhé Fénixy dohromady za 4 roky s normálním sklíčkem a neměl jsem na nich nikdy ani škrábanec, tak myslím, že zas až taková nutnost to nebude (ale jasně, to safírové na škodu není). Jen dodám, že je fakt moc nešetřím a konstrukci jsem používáním otestoval docela důkladně
Gratuluji, to jsou jedny z nejlepších, hodnoceno garministy. Tady jsou nej ciferníky.Tak už mám hračku. Garmin Tactix Delta. (když mě přestanou bavit, tak je dostane syn, který dělá airsoft... )
Tak už mám hračku. Garmin Tactix Delta. (když mě přestanou bavit, tak je dostane syn, který dělá airsoft... )
Protože Alza měla black friday a tak vyšly stejně jako jiný, "obyčejnější". Když už, tak jsem nechtěla jen čistě golfové. Tyhle umí všechno možný, golf, platit, muziku, oxymetr, všechny notifikace z telefonu, ... včetně ovládání hovorů, sice telefon pak musím vzít do ruky, ale přijmout a odmítnout hovor můžu na hodinkách. I odpovědět na sms na nich můžu. U těch ostatních vždycky něco chybělo. (a navíc byly tak trochu místo kytky od manžela )Jsou krásné. Ok, chápu. Za všechno, co jsem ti kdy i nevědomky provedl a dovolil si případně nesouhlasit - se omlouvám. Rozkaz, pane. Teda paní. Pane. Služebníček.
Btw. proč nakonec tyto?
No páni! Hele a to ty prťavý čísílka přečteš? Já ti mám pocit, že bych potřebovala cifernik zvící kostelních hodinTak už mám hračku. Garmin Tactix Delta. (když mě přestanou bavit, tak je dostane syn, který dělá airsoft... )