Ahoj, dik reakci. Je to mozny ze motam vic veci dohromady. Jestli jsem to dobre pochopil tak jsi manazer v Horehledech.
ad1) Ano chapu, ze jsou asi hriste, ktera na cizince necili a staci jim klubovy hraci ci cesky feeckari, nic proti tomu nemam. Nicmene treba osobne se znam se Zuzkou Solfronkovou z Ceske Lipy a treba ty na cizince feeckare cili, stejne tak ted Ypsilonka dost zije z polskych a nemeckych hracu. Dle meho nazoru, je skoda ze u nas se golfova turistika pro cizince nerozviji, jezdim dost po hristich v okolnich zemich a vidim, ze mame co nabidnout a hriste mame srovnatelna s Rakouskem, Nemeckem a dalsima okolnima statama. Kdyz to reknu jinac lidi jedou do Spanelska hrat za draho na hristich, kde fee stoji min 80Eur a kvalita a designe je kolikrat horsi nez na prumernem hristi u nas.
ad2) to mas pravdu na tom se shodnem a je to skoda, ze neni,
ad3) ja mam obcas taky problem hodnoti a nesnasim ruzne pruzkumy a hodnoceni zbozi po nakupu. Nicmene ja si myslim ze zpetna vazba neni spatna a pokud je vse spravne vysvetleno a nastaveno tak zpetna vazba muze pomoct. SOuhlasim, ze nekteri lidi chteji skodit a ne hodnotit, nekteri zas neradi slysi kritiku.
ad4) Pouze pokud mas zajem aby o tobe bylo povedomi u zahranicnich hracu, pokud o ne nemas zajem tak chapu ze te to nezajima. Nejde o kategorii vyjimecnych hrist, je tam zaneseno 96 ceskych hrist, takze prevazna vetsina. Server funguje nejen jako hodnotici ale majitele se snazi spolupracovat z hristi a prodavat ve spolupraci s hristi feecka. Feecka jsou prodavana za pultovou cenu hriste, zadne slevy za polovic atd. A rozhodne tam patrite, patri tam vsechna hriste.
V kazdem pripade diky za nazor a diskusi, budu rad, kdyz se to tady rozjede vic na tohle tema.
Pokud mas zajem muzem se sejit a pobavit se o tom, predem rikam ze nic neprodavam, jsem neplaceny Ambassador, protoze me bavi tam ty hodnoceni psat a sam si podle toho v cizine vybiram hriste a zatim mi vsechna hodnoceni pomohla k tomu najit hriste dle meho gusta 90% uspesnot, pro me.