takže TADY JE rekapitulace MÝCH letošních cílů:
Zahrát si minimálně tak dobře a tak moc jako v roce 2016.
tzn. zase alespoň 60 her - SPLNĚNO - aktuálně mám 87 her, ale na stovku to asi už nevypadá
, snad příští rok
Poznat zase minimálně 5 nových hřišť - SPLNĚNO - bylo jich 7, aktuálně CELKEM 25, cílem zůstává každým rokem poznat 5 nových hřišť.
Vzít opět párkrát na golf i manželku - SPLNĚNO, vždycky se do páté jamky pohádáme (takže s tím hádáním vydržet až na sedmou jamku
) - SPLNĚNO - hádání ubylo, dokonce si manželka udělala HCP a snížila na úctyhodných 51
Shodit zase 5 kilo nadváhy po zimním nicnedělání - SPLNĚNO, obávám se ale že to zase půjde nahoru
Začít častěji využívat hybrid - SPLNĚNO (hraji pravidelně) a dřevo (NESPLNĚNO).
Srazit HCP pod 12, začít hrát stabilně z bílých odpališť - NESPLNĚNO - zarazil jsem se na hranici 12, osciluji mezi 12,5 a 12.
Paty srazit v průměru pod 1,9 - SPLNĚNO - patování se s novým patrem zlepšilo, o to více je potřeba jej trénovat.
Zahrát alespoň jedno soutěžní kolo na těžkém hřišti pod 80 (to je spíše sen) - SPLNĚNO ve Svratce (otázkou je zda je Svratka těžké hřiště) .
Konečně trefit toho ígla nebo eso (ígl bude stačit
) - NESPLNĚNO - ALESPON JE O CO HRÁT V PŘÍŠTÍM ROCE
... i když ve Slavkově na pětiparu na jamce 10 jsem dal alespoň cigánskej eagle ... první do outu, třetí na FW, čtvrtá grýn, jednopat - lol
Ale hlavně - méně do toho bušit a zlepšit přesnost - z toho plyne méně autů a více fervejí a grýnů v regulaci - SPLNĚNO ČÁSTEČNĚ