Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jaký je Váš golfový cíl pro rok 2024?

tak zde moje bilance za rok 2024:
Pravidelně cvičit, abych mohl hrát bez omezení golf. Cvičil jsem a golf jsem mohl hrát celý rok, ale od února do května (pro zranění pravé ruky) pouze levačkou.:(
Odehrát 12 nových hřišť v ČR, dostat se na číslo 100 = zlatý všudehrál v ČR. Odehráno 15 v ČR, celkem 103, zlatý všudehrál je doma.;)
Udržet jako kapitán II. ligu družstev. Nesplněno, příští rok se tam vrátíme.:cool:
Nenechat se porazit v klubové jamkovce. Letos mě v jamkovce nikdo neporazil.😁💪
Trefit konečně to ESO. Splněno, 20.3.2024 - ze 102 metrů. Ještě mi chybí zahrát eso oběma rukama, případně na paru 4.

EDIT k tomu esu:
spočítal jsem si, že jsem na HIO potřeboval asi 4800 pokusů 😁 😁 😁

Upraveno:
Tak ani toho 1.1. jsem nestihl, ale ještě jsem nešel spát, tak se to počítá:
1) zůstat plus mínus ortéza zdráv abych mohl zkusit následující
[UWSL]2) odehrát více hřišt/her než letos (tedy více než 4x 9jamek + 2x akademka)[/UWSL]
3) neměnit putter a dát tomuhle rok šanci 🤣 pokud se mu něco náhodou nestane
3) neznechutit golf dítěti a vyrazit s ním někam zase aspoň na akademické hřiště
4) bavit se tím
5) přiblížit se / pokořit aspoň tu 100vku jednou
6) třeba možná po snad 10ti letech zkusit turnaj
2024 shrnutí:
1) lepší nemluvit
2) no půlka obojího, tuším 2 nebo 3 devítky a snad 1 akademka
3) povedlo se! Ale teda každý trénink jsem měl chuť to změnit
4) ty 2 hřiště jsem si užil, je to vzácná chvíle odpočinku
5) nope, bez praxe se ale není co divit, to půl hodiny co 14dni na drivingu nezachrání...
6) snad 2025 jako doprovod dítěte? 🤣

Tak já si už cíl trochu načal.
Napodzim jsem začal chodit k trenérovi a mám uplně překopaný švih.
Na příští rok jsem si koupil dalších 12 lekcí, takže jaro se ponese v duchu tréninku.
Takže cíl je naučit se pořádně hrát a zlepšit se aspoň pod HI 30.

Druhý cíl je neosobní a to nadchnout dceru pro golf a udržet jí tam příští rok. Budu s ní muset jezdit po hřištích kde mohou hrát děti.
Tak nějaká rekapitulace:
  1. K trenérovi stále chodím, ale progres je malý. Trénink z mé strany mizerný, protože jsem celé jaro a léto marodil se zády.
  2. HI pod 30 se tedy nekonal.
  3. Dceru golf baví, ale ještě to chce zapracovat na technice. Dětské skupinové tréninky jsou k ničemu. Trenér tam ma na hodinu 10 dětí a žádnému se nemůže věnovat naplno. Takže dcera bude chodit za příplatek na moje lekce s trenérem.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom