- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
Technik ve firmě automotivČím se manžel živí teď?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Technik ve firmě automotivČím se manžel živí teď?![]()
Tak to o maloserii asi moc neví (nic osobního), v automotive sekají vše jako Baťa cvičkyTechnik ve firmě automotiv
Není to kec Davide, nevím jak se skládá Jucad, ale vždycky, když jsem viděl někoho skládat takovej typ vozíku, měl kolečka a hromádku trubek. To já nenávidím a nechci. Bych furt někde něco zapomínal.Ono stačí chodit chvíli na hřiště a uvidíš co má většina za design. Myslím, že tvrzení Nechci design ála Jucad je kec. Je přesně to to chtějí všichni. Jednoduchý, elegantní a skladný. Všichni po něm koukají a všichni ho znají. Proč asi. Jen ta cena... ble
Souhlas, Jucad podporuje image golfu jako snobské záležitosti a taky se mi nelíbíJucad je skor taký gentlemanský, kde napr. Clickgear posobí športovo
Ty sičákuTak šup sem s tím co se vám líbí! Vy hejtaři... [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Nemám a nechci.Ty sičáku
Mě se vcelku líbi clikgear, ale ty se ptáš spíše na elektriku myslím.
Moje okolí prošlo ledasčím, už si ani nepamatuji všechny ty divný názvy vozíku.
Taky si pamatuji, že jsem jednou nedokázal do jedné elektriky ani cvaknout baterku, mělo to konektor v baterce a musel jsi se přesně trefit.
Stačilo když nebylo dostatek světla a pak si mohl slyšet celou řadu slov, co ze mě vylétloten vozík se jmenoval gokart.
Po delší úvaze jsem si vloni koupil Motocaddyho, šlo mi i o to, abych mohl sem tam popovézt našeho nejmenšího, takže jsem nechtěl žádnou hajtru, potřeboval jsem aby naskočil na bag jako na koně a už se frčelo.
Baterka 36 jamek byla jasná volba, k tomu držák na deštník a skorku. Jediný co mi u toho chybí je, takový ten malinký podvalmíček, jako mají kočárky, aby si prcek na to mohl stoupnout a občas se popovézt.
Víš co myslím ne ? Děti máte už ne ?
Ok, tak já tedy chci něco jako motocaddy M3 Pro, brzdění z kopce s rekuperací, bez nutnosti vyndavat baterku (36j) při skládání, integrovaný držák na mobil, deštník, scorku a něco do kapsy, aby vozejk jezdil za mnou kam půjdu s vypínačem, aby nevjel na green.
Jasně že jo, M3 pro si asi koupím, chybí mu rekuperace, s velkou baterií nejde složit a ten ovladač (což by měla být levná záležitost - přesně u toho se platí za komfort ne za drahou výrobu).A jste aj ochotný za toto všetko zaplatiť?