Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jaký koupit golfový vozík?

Ok, tak já tedy chci něco jako motocaddy M3 Pro, brzdění z kopce s rekuperací, bez nutnosti vyndavat baterku (36j) při skládání, integrovaný držák na mobil, deštník, scorku a něco do kapsy, aby vozejk jezdil za mnou kam půjdu s vypínačem, aby nevjel na green.
Jo, ještě by měl umožnit klasické dálkové ovládání, abych se pro něj nemusel vracet, když ho někde nechám stát :-)

Jasně že jo, M3 pro si asi koupím, chybí mu rekuperace, s velkou baterií nejde složit a ten ovladač (což by měla být levná záležitost - přesně u toho se platí za komfort ne za drahou výrobu).
Pokud se s tímhle vším vejdeš do ceny, jakou najdeš na odkaze z anglického shopu, jak tu postoval David (cca 600£), utrhnu ti ruce :)
Jardo pro Tebe to vlevo s koleckama :-) Doktore, pro Tebe mam ten cervenej ovladac a pomocnika v jednom :-)

Přílohy

• IMG_9690.webp
    IMG_9690.webp
    164,7 KB · Zobrazení: 352
Jasně že jo, M3 pro si asi koupím, chybí mu rekuperace, s velkou baterií nejde složit a ten ovladač (což by měla být levná záležitost - přesně u toho se platí za komfort ne za drahou výrobu).
Pokud se s tímhle vším vejdeš do ceny, jakou najdeš na odkaze z anglického shopu, jak tu postoval David (cca 600£), utrhnu ti ruce :)
no vida, a můj S1Pro s baterkou složit jde. Co je rekuperace u vozíku netuším, ale z kopce brzdí (má DHC ).

Ono stačí chodit chvíli na hřiště a uvidíš co má většina za design. Myslím, že tvrzení Nechci design ála Jucad je kec. Je přesně to to chtějí všichni. Jednoduchý, elegantní a skladný. Všichni po něm koukají a všichni ho znají. Proč asi. Jen ta cena... ble
mně se nelíbí, naopak mi přijde předesignovaný. mám ráda věci, ( i lidi), který si na nic nehrajou.

no vida, a můj S1Pro s baterkou složit jde. Co je rekuperace u vozíku netuším, ale z kopce brzdí (má DHC ).
Rekuperací myslím to, že brzdí motorem a přitom dobíjí baterii..

Rekuperací myslím to, že brzdí motorem a přitom dobíjí baterii..
aha, tak jestli při tom dobíjí netuším...

aha, tak jestli při tom dobíjí netuším...
Nemyslím, kdyby ano, udělali by z toho marketeri bomba vlastnost, někde by to bylo napsáno..

S1 se mi nevejde do kufru. Raději jsem obětoval kousek pohodlí před skladností.
Ty nemáš kufr...
Ale s1 nemá držák GPS...

Ty nemáš kufr...
Ale s1 nemá držák GPS...
no, mam držák na mobil. na GPS je jinej?

Aby se to úplně nezamluvilo, já bych hodně uvítal funkční nonelektik, klidně i dvoukolák, případně tříkolak, už třeba jako jen další do rodiny, nouzový, rychle složitelné, ovladatelné, s možností namontovat noname držáky na deštníky atp. Už jsem někde v krámě koukal i na Rudlíky, kam bych přidělal bag gumicukem, ale na tenhle Rat style se chystám až na nějakou akci 19.jamky. :-))

Jo, to jsem viděl už dřív. Ale ten, na který jsem se tu ptal, je úplně jiná konstrukce. Takže pokud praskají rámy těmto, nic to neznamená. Škodovkám dřív taky upadlo kolo a dnes je to jinak..
Jak mi opet prijde z opravy udelam ti foto praskleho mista...

Asi sa očakávam moja iniciatíva,keďže som tu rozprúdil túto debadu ;)

Keby každy napísal niečo v štýle pana "doktordee" dali by sa z toho urobit slusne zavery.

pani Marta, s všetkou úctou k Vám a k Vášmu mužovi, vozíky niesú len "par trubiek" hlavne nie tie elektricke.
Ooo těch "pár trubek" byla samozřejmě nadsázka. Nebudu dělat advokáta manželovi, zkusím ho ukecat, ať se sem taky regne a řekne si k tomu sám.

Přidávám se do skupiny lidí, kterým se jucad nelíbí. Pro mě je to až hnusný....cenu nemá smysl komentovat. Rozkládat to na trubky je šílenost. Strávit půl hodiny na parkovišti a nimrat se s vozíkem.
Mě by se líbil vozik, který je trikolovy, složí se jednoduchým pohybem do minimální velikosti. Hele něco jako ty stany, co je hodíte a ony se rozloží. :D:D:D Hodím vozejk na zem a fik, je rozloženej. :cool::D:D přijde mi, že placka jako výsledný tvar po složení by byla nejskladnější :).

Asi sa očakávam moja iniciatíva,keďže som tu rozprúdil túto debadu ;)

Keby každy napísal niečo v štýle pana "doktordee" dali by sa z toho urobit slusne zavery.

pani Marta, s všetkou úctou k Vám a k Vášmu mužovi, vozíky niesú len "par trubiek" hlavne nie tie elektricke.
Ahoj ještě prosím - to oslovení "paní Marta" fuj, to je hrozný, však si tu týká mě všichni, chlapi, ženský, takže v pohodě jo? ;):):)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom