Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dobre jsou oboje, ale... nemuzes porovnavat 4-vrstvy mic s 2-vrstvym, supersoft je skvela volba pro hrace, co chteji spin a mekky pocit, chrome soft je tourovy micCallaway chrome soft vs callaway supersoft, je poznat rozdíl? Musím říct, že mi chromesoft docela sednou, ale supersoft jsou přeci jen trošku levnější. Hrajete někdo s nimi?
A v čem je tedy přesně ten rozdíl mezi oběma míči?dobre jsou oboje, ale... nemuzes porovnavat 4-vrstvy mic s 2-vrstvym, supersoft je skvela volba pro hrace, co chteji spin a mekky pocit, chrome soft je tourovy mic
jsou to uplne jine mice:A v čem je tedy přesně ten rozdíl mezi oběma míči?
Callaway chrome soft vs callaway supersoft, je poznat rozdíl? Musím říct, že mi chromesoft docela sednou, ale supersoft jsou přeci jen trošku levnější. Hrajete někdo s nimi?
taky bych si vybral naskladnujes shop??Snad mi to bude pro letošek stačit...
Zobrazit přílohu 690
na pocit na holi jsou jako normalni, mekke, prijemne, na puttovani se zda vetsi, a opticky to je ulehceni trosku, hral jsem s nima jednou a na aerifikovanejch zapiskovanjech greenech 28 puttu, ale kdo vi, jestli to bylo timMáte někdo reálné zkušenosti s míči Callaway chrome soft Truvis? Zajímá mě pocit při hře a to ne pocitově na trefení, ale spíš opticky. Hlavně pak na greenu při puttování. Nemůžu si pomoct, pokud míč působí opticky větší, tak vedle něj zase jamka musí vypadat menší, ne?