Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koukám, že jsem zapomněl poslat výsledek. V pátek jsme hráli v Č. Lípě. @Marklar vs @Jerry výhra 4&3 Marklar.
doufám, že neplatí klasické: “první vyhrání......”. Byla to má letošní první hra “ o něco”.
Zobrazit přílohu 11621
6&5 - to vypadá na slušný debalkDnes jamkovka s @Trenér ve Msteticich. Me vitezstvi 6/5
Diky za hru
Hriste ve slusnem stavu, nic extra, greeny pomale a skakave, za 700 akorat
Zobrazit přílohu 11626
Díky za skvělou partii golfu, hrál jsi naprosto skvěle.Dnes jamkovka s @Trenér ve Msteticich. Me vitezstvi 6/5
Diky za hru
Hriste ve slusnem stavu, nic extra, greeny pomale a skakave, za 700 akorat
Zobrazit přílohu 11626
Bylo by to asi potřeba vidět naživo,ale dle mého osobního názoru,se trochu musím @Trenér zastat.On totiž @JanKostalCZE nasadil tvrdou zimní přípravu včetně fyzičky a podle průběžných fotek z tréningu a her směřuje k plusovému HI. A tak si myslím,že byl k vidění velmi kvalitní golf.6&5 - to vypadá na slušný debalk
To jen, aby si zde někdo nemyslel, že to bylo těsné
Uffff... Tak to jsem to stihl jen tak tak ;-)Máš kliku ... Zrovna jsem chtěl Michala začít ukecávat, aby do propozic takovejma těma malinkatejma písmenkama připsal, že pokud vítěz do tří dnů od sehrání zápasu nenahlásí výsledek, prohrává kontumačně ... .
Jinak dík za příjemnou společnost . Jo a dlužíš mi míň než si myslíš ... zapoměli jsme vyrovnat ty jedny nepřehraný červený ...
Jj byl to boj do poslední rány, ale co si budeme povídat, pomohly mi rány k dobru, to je strašně moc poznat.
Dík.Dano gratuluji i vítězství.
Sice off-topic, ale je vidět letošní forma červeného týmu :-D modří se budou muset hodně snažit ..Dík.
Mel jsem 13 ranMohl bych se prosím zeptat na kolik jste spočítali vyrovnání.Díky
Děkuji,chtěl jsem mít jen představu a malinko pochopit tu větu @ati ,jak řekl že brzy věděl,že to nepůjde.GratulujiMel jsem 13 ran