Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jamkovka 19.jamky 2020

V kalendáři akcí 19.jamky: 01-05-20

Stav
Uzamčeno.
Koukám, že jsem zapomněl poslat výsledek. V pátek jsme hráli v Č. Lípě. @Marklar vs @Jerry výhra 4&3 Marklar.

doufám, že neplatí klasické: “první vyhrání......”. Byla to má letošní první hra “ o něco”. :-)
;) BD8049A8-43B8-41F9-B17D-BAEE9D0EE4F4.webp

Koukám, že jsem zapomněl poslat výsledek. V pátek jsme hráli v Č. Lípě. @Marklar vs @Jerry výhra 4&3 Marklar.

doufám, že neplatí klasické: “první vyhrání......”. Byla to má letošní první hra “ o něco”. :)
;) Zobrazit přílohu 11621

Máš kliku ... Zrovna jsem chtěl Michala začít ukecávat, aby do propozic takovejma těma malinkatejma písmenkama připsal, že pokud vítěz do tří dnů od sehrání zápasu nenahlásí výsledek, prohrává kontumačně ... 😂 😜.
Jinak dík za příjemnou společnost :). Jo a dlužíš mi míň než si myslíš ... zapoměli jsme vyrovnat ty jedny nepřehraný červený ... ;)

Dnes jamkovka s @Trenér ve Msteticich. Me vitezstvi 6/5
Diky za hru :)
Hriste ve slusnem stavu, nic extra, greeny pomale a skakave, za 700 akorat ;)
E1E14811-070F-438E-B11B-144F3FFA40A9.webp

6&5 - to vypadá na slušný debalk 🤭
To jen, aby si zde někdo nemyslel, že to bylo těsné ;)
Bylo by to asi potřeba vidět naživo,ale dle mého osobního názoru,se trochu musím @Trenér zastat.On totiž @JanKostalCZE nasadil tvrdou zimní přípravu včetně fyzičky a podle průběžných fotek z tréningu a her směřuje k plusovému HI. A tak si myslím,že byl k vidění velmi kvalitní golf.:up:⛳;)

Máš kliku ... Zrovna jsem chtěl Michala začít ukecávat, aby do propozic takovejma těma malinkatejma písmenkama připsal, že pokud vítěz do tří dnů od sehrání zápasu nenahlásí výsledek, prohrává kontumačně ... 😂 😜.
Jinak dík za příjemnou společnost :). Jo a dlužíš mi míň než si myslíš ... zapoměli jsme vyrovnat ty jedny nepřehraný červený ... ;)
Uffff... Tak to jsem to stihl jen tak tak ;-)

• Pobavilo, díky!
Reactions: PFP
Včerejší jamkovka 19.jamky v České Lípě s @Dana - mé vítězství 4&2
Hřiště ve skvělém stavu, první 9 v milé společnosti Zuzky která se nám sem snad brzy přihlásí ;)

Díky za hru a těším se na další DSC_1369.webp

Dnes jamkovka s @TP_79 boj do poslední rány. 1/0
Jj byl to boj do poslední rány, ale co si budeme povídat, pomohly mi rány k dobru, to je strašně moc poznat.
Bylo to super, spoluhráč super, doprovod taktéž. Užil jsem si to.
Děkuji za hru.
Ale ještě teď mě ta poslední jamka štve :D Hole sice ještě neprodávám, ale za trest budou na hanbě. A ještě musím nějak potrestat hlavu a ruce :D:D:D

@macdav hrál skvěle, i super záchranné rány. Brzo jsem měl jasno že to nepůjde. Napočítal jsem mu 42 stablu. Příštím soupeřům nezávidím.
Mohl bych se prosím zeptat na kolik jste spočítali vyrovnání.Díky;)

Mel jsem 13 ran :rolleyes:
Děkuji,chtěl jsem mít jen představu a malinko pochopit tu větu @ati ,jak řekl že brzy věděl,že to nepůjde.Gratuluji:up:;)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom