Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aneb kdyz das 5 birdie na prvnich 14-ti jamkach v jamkovce a tvuj souper pouzije vsechno proti tobe co jsi mu kdy poradil ...Dnes s attim na radeckém vodní golf, rozsekal mne, jak malého kluka..... 6&4 já bez birdie, on je dával.....
A já ti děkuju za podporu, ten konec už ke chlubení nebylVážení jamkaři, pokud si chcete naběhnout přímo na vidle, tak si zajeďte zahrát do Bohdanče s @Marta jamkovku....
Napřed jsem to místo vymyslel, termin navrhnul, Martu přesvědčil ke hře v dešti a nakonec jsem dostal brutálně na prdel. Prostě prima strávená sobota. Ale pokud někdo hraje s hracím HCP 38 bogey golf občas proloženej parem, tak nezbývá než to obdivovat, chválit a fandit.
Moje hra, navíc mizerná, byla naprosto nepodstatná a vítězství Marty moc ovlivnit nomohla. Velká gratulace.
Zobrazit přílohu 12740
Já taky díky, naprosto skvělý odpoledne! Hřiště bomba, počasí super, parťák báječnej.Přidávám další výsledek z jamkovky.
Dneska s Martou super golf v Poděbradech.
Hřiště moc pěkné, nikde nikdo a do toho Marta, která hrála prostě skvěle a zaslouženě vyhrála
Ještě jednou díky!
Dík za skvělé sportovní utkání, užil jsem si krásné hřiště a opravdu adrenalin. Děkuji za hru a přeji další "skalpy"...Hlásím výsledek 2&1 vítěz @HonzaS
Díky @Trenér za parádní dopoledne a luxusní hru, kterou mne ovšem vybudil k lepšímu výkonu. Jenže15 ran k dobru je opravdu moc. Zobrazit přílohu 13746
Gratuluji.Hlásím výsledek 2&1 vítěz @HonzaS
Díky @Trenér za parádní dopoledne a luxusní hru, kterou mne ovšem vybudil k lepšímu výkonu. Jenže15 ran k dobru je opravdu moc. Zobrazit přílohu 13746