Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Souhlasím, debaty o takhle nízkých skóre trochu smrdí vychloubačností a neúctou k nám ostatním příslušníkům běžné golfové populace.chlapi, mám vás oba ráda, ale jděte si to řešit někam jinam
Tak tak, skoro mám pocit, že si tu chlapci poměřují p.... éé totiž skorkartychlapi, mám vás oba ráda, ale jděte si to řešit někam jinam
neměl jsem čím .... vězeňský dort s pilkou jsem zapomněl doma. na 10 jsem mu v nestřeženém okamžiku nalepil na líc patru folii, tak to na chvilku pomohlo, ale asi brzy odpadla a bylo to v .....V pátek tě zkusím pomstít. Naříznul si mu doufám alespoň polovinu holí, jak jsme se domluvili ...
Šetří si ty auty na příští vikend, buď tak laskavPodal jsem druhý nejlepší výkon své golfové kariery a stejně to nestačilo. Těžko přetěžko se hraje s tím, kdo téměř nedělá chyby. Zahral jsem spoustu krásných ran, ale na druhej devítce jsem 2x poslal pumlíč do autu a bylo po naději. Gratuluji k vítězství.
Jamkovka je NEJLEPŠÍ formát hry!!! Možná to bude vypadat tvrdě, ale měla by se hrát absolutně bez vyrovnání! Jediný, co by se dalo móóóžná ukecat je jít podle HCP z různých odpališť!Tak to fakt nešlo... Vyrovnání v jamkovce by mělo být max 3/8, na rány klidně 5/8... Samozřejmě jsi hrál velmi dobře!
mas pravdu, ale to by se ti prihlasilo par hcp 0-5 a konecJamkovka je NEJLEPŠÍ formát hry!!! Možná to bude vypadat tvrdě, ale měla by se hrát absolutně bez vyrovnání! Jediný, co by se dalo móóóžná ukecat je jít podle HCP z různých odpališť!
mas pravdu, ale to by se ti prihlasilo par hcp 0-5 a konec
klubova jamkovka je jina nez virtualniJa hraju v klubu bez vyrovnani a letos jsem mel pres 40 zajemcu...
V klubu taky hraju a vzdy je to jen prvni kolo. Se svym HI jsem 98 ze 118. Padesaty ma HI 11,6.Ja hraju v klubu bez vyrovnani a letos jsem mel pres 40 zajemcu...