Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jamkovka 19.jamky 2020

V kalendáři akcí 19.jamky: 01-05-20

Stav
Uzamčeno.
Z pohledu duveyhodnosti cisla je to stejne. Muzes si tam napsat co chces.
Vsichni vime, ze kdyby pro tebe nebyl takovy problem hrat -2 kdykoliv - jak naznacujes - tak tvuj HCI by zcela urcite zacinal na +2.x
chlapi, mám vás oba ráda, ale jděte si to řešit někam jinam :-)

;)
chlapi, mám vás oba ráda, ale jděte si to řešit někam jinam :)
Tak tak, skoro mám pocit, že si tu chlapci poměřují p.... éé totiž skorkarty;)

Skotská je přiložena.

Přílohy

• received_170724957704401.webp
    received_170724957704401.webp
    43,2 KB · Zobrazení: 244
Dnes dopoledne jamkovka s @JanKostalCZE Jan vyhrává 5&4. někde kolem 11 jamky zahodil dva paty, aby to nebylo o tolik a dal mi šanci s tím něco udělat. Nelíbí se mu jeho rány, za které by byli rádi i kluci v televizi, ale je to s ním vždy prima procházka :) díky za super hru.

Upraveno moderátorem:
V pátek tě zkusím pomstít. Naříznul si mu doufám alespoň polovinu holí, jak jsme se domluvili ... ;)
neměl jsem čím .... vězeňský dort s pilkou jsem zapomněl doma. na 10 jsem mu v nestřeženém okamžiku nalepil na líc patru folii, tak to na chvilku pomohlo, ale asi brzy odpadla a bylo to v ..... :-)

dnes jamkovka s @Jerry v Bitozevsi, prvni devitku jsem sel pod par a stejne jsem tekl 1, pak zacal hrat Jerry sve klasicke kur..... doprava a nakonec se to upletlo v moji vyhru 3/2, Jerry hral skvele, diky za hru. Cele jsem to odehral s Inesis 900Tour od @requo, recenze brzy :)
Hriste ve slusnem stavu :)
54088CBA-86CE-4D33-84CE-F2D918BD8C74.jpeg

Upraveno:
Podal jsem druhý nejlepší výkon své golfové kariery a stejně to nestačilo. Těžko přetěžko se hraje s tím, kdo téměř nedělá chyby. Zahral jsem spoustu krásných ran, ale na druhej devítce jsem 2x poslal pumlíč do autu a bylo po naději. Gratuluji k vítězství. :) :up:

Podal jsem druhý nejlepší výkon své golfové kariery a stejně to nestačilo. Těžko přetěžko se hraje s tím, kdo téměř nedělá chyby. Zahral jsem spoustu krásných ran, ale na druhej devítce jsem 2x poslal pumlíč do autu a bylo po naději. Gratuluji k vítězství. :) :up:
Šetří si ty auty na příští vikend, buď tak laskav ;)

ale jinak gratulace k parádní hře. . Mě vydrželo vedení přesně jednu jamku. 1. Jsemberdíkem vyhrál. Po 2 square a od 3 už jsem prohrával 🙈

Jamkovka je NEJLEPŠÍ formát hry!!! Možná to bude vypadat tvrdě, ale měla by se hrát absolutně bez vyrovnání! Jediný, co by se dalo móóóžná ukecat je jít podle HCP z různých odpališť!
mas pravdu, ale to by se ti prihlasilo par hcp 0-5 a konec :)

mas pravdu, ale to by se ti prihlasilo par hcp 0-5 a konec :)

Ja hraju v klubu bez vyrovnani a letos jsem mel pres 40 zajemcu...

• To se mi líbí
Reactions: ati
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom