- Jméno
- Bohumil
- Přijmení
- Křivda
- Klub
- Český golfový klub
- Autor vlákna
To je základní dilema každé jamkovky, čím má hráč nižší hcp, tím chce nižší vyrovnání.konecne s Tebou souhlasim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je základní dilema každé jamkovky, čím má hráč nižší hcp, tím chce nižší vyrovnání.konecne s Tebou souhlasim
ano, ale u vysokeho vyrovnani prijdes o lepsi hrace, prijde mi nefer, ze budu hrat proti hcp 20 a dostane na me 10 ran??? ano, mel bych ho i tak porazit, ale uplne fer to neniTo je základní dilema každé jamkovky, čím má hráč nižší hcp, tím chce nižší vyrovnání.
Pokud chceš hrát úplně fér, musíš hrát bez vyrovnání, to je nám jasné všem. Nikdo si snad nemyslí, že je lepší hráč než ty, když díky vyrovnání vyhraje.ano, ale u vysokeho vyrovnani prijdes o lepsi hrace, prijde mi nefer, ze budu hrat proti hcp 20 a dostane na me 10 ran??? ano, mel bych ho i tak porazit, ale uplne fer to neni
Pointa jamkovky je hrát bez vyrovnání... Lepší vyhrává jamku.To je základní dilema každé jamkovky, čím má hráč nižší hcp, tím chce nižší vyrovnání.
Jenže pak by hráli 4lidi...Pointa jamkovky je hrát bez vyrovnání... Lepší vyhrává jamku.
Pointa jamkovky je hrát bez vyrovnání... Lepší vyhrává jamku.
pointa jamkovy je, ze hraji proti sobe rovni..... pak nemusis vubec zvat na hru hrace s vyssim hcp nez singl treba
s vyrovnanim vyhraje @LeftyTo je základní dilema každé jamkovky, čím má hráč nižší hcp, tím chce nižší vyrovnání.
Vždyť nedáme plné a Max 36, Tzn když budou 3/5 tak bude mít 21ran, vůči mně Tzn hcp 0, vím že to budu mít těžký a např na líše mne nejspíš rozseká. Když dáme polovinu, tak bude mít 18ran na mne... když mu to půjde tak to samozřejmě vyhraje, protože je schopen s hcp 54 hrát na cca 15, ale s tím nic neprovedu, holt je to srabik
No právě, není tam žádná šance, dobře hrající HCP 20 proste neporazíš, mám s tím osobní zkušenosti. Na rány, byť s vyrovnáním jistá šance je, protože to někde určitě pokazí a nastřílí kotel, ale u jamkovky jen prohraje jamku a na druhé i s bogie vyhraje...
Hlavní věc je si zahrát a dát šanci vyhrát i vyšším hcp.... ne vyhrát
Já si na to nedělám nárok. Asi bude lepší když to povede někdo z místních bossů.Prolítl jsem diskusi a navrhuji s ohledem na kompromisní řešení různých úrovní toto:
Samozřejmě pokud by to mělo být 19.jamky, tak je dobré pokrýt "poptávku" co největší skupiny potencionálních účastníků, s rizikem, že to neuspokojí každého. Může tedy být i varianta a dvě rozdílné hry - s vyrovnáním bez vyrovnání, ale přijde mi to poněkud nepřehledné, byť představit si to vedle sebe dokážu.
- dlouhodobá hra, tzn. průběžná na jednotlivá kola (individuální víkend na konkrétnim hřišti) s poznáváním nejenom různých hráčů, ale i různých hřišť
- vyrovnání ano, max HCP 36, vyrovnání 1/2, s tím, že maximálně 1 rána na jamku k dobru (dobrá zkušenost z RequoCup), zbytek případně propadá
- hřiště navrhuje jako první horší hráč (s ohledem na vzdálenost/dostupnost od lepšího hráče - domluva)
- styl vyřazovací systém na dvě porážky (aby si každý měl šanci více zahrát)
- podle počtu přihlášených seskládat spíše do regionu
Takže asi ta základní otázka na anketu: S vyrovnáním / bez vyrovnání, případně jaké? Jinak, přišel s tím jako první @Yahuu, nějaký pátek tu už taky si, takže budeš ředitel soutěže nebo to necháš na mně a spol, ať to nějak ukuchtíme? Je to i o tom, že je to dlouhodobé, kolize, zápisy výsledků, vyhodnocování atd v nějakém individuálním vlákně.