Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdyz si dam rezervaci, tak cenu 1000 nedostanu. Je tam nejaka podminka?Myslím, že super nabídka: https://karlstejn-golf.cz/2024/06/23/o-prazdninach-je-karlstejn-za-litr/
Kdyz si dam rezervaci, tak cenu 1000 nedostanu. Je tam nejaka podminka?
To by mě zajímalo, jestli by to fakt udělali. Že by někomu, kdo přijde o víkendu a o slevu si neřekne, to dali za ceníkovou trojku? Očekával bych, že to nabídnou sami od sebe každému na recepci a někoho tak i příjemně překvapí. Tak snad nejsem naivní.Na tom textu na webu nic nepisou o další podmínce. Udělej jen rezervaci, platba na místě. Pro jistotu vyfotit si do mobilu tu akci. Případně tam zavolat.
Podle mě prostě to neupravili v TT. Protože x "hejlu" (cizincu, přestupních) to prostě zaplatí v plné palbě a nebudou to nijak řešit.
To by mě zajímalo, jestli by to fakt udělali. Že by někomu, kdo přijde o víkendu a o slevu si neřekne, to dali za ceníkovou trojku? Očekával bych, že to nabídnou sami od sebe každému na recepci a někoho tak i příjemně překvapí. Tak snad nejsem naivní.
Mám aktuální stav popsaný od kamaráda, pls. můžete kdyžtak někdo potvrdit nebo vyvrátit?
"Btw Karlštejn za 1 000 Kč super. Ale dát za to 2 000 Kč nebo nejdebože 3 000 Kč, tak to asi někdo slízne. Odpaliště uplná katastrofa, FW vypálený a vyschlý fleky, rough je jeden souvislej pás jetele a v bunkeru po deštích ještě míň písku než normálně. Jediný skvělý byly greeny..."