- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
po trech mesicich je to hriste konecne hratelnyto @JanKostalCZE + @Marklar: Četl jsem, že jsem tam dali Jamkovku. Jak teď Karlík vypadá?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
po trech mesicich je to hriste konecne hratelnyto @JanKostalCZE + @Marklar: Četl jsem, že jsem tam dali Jamkovku. Jak teď Karlík vypadá?
To si tak chcete sednout ven, kde je krasne. Samozrejme mokre zidle od rosy...tak jdete dovnitr, sednete si rozhlizite se po mistnosti a prvni co uvidite.... Pavucina
Tvl.to jako to nikdo z te omladiny za barem nevidi...
Píšeš opravdu o Karlštejnu??? Třetí devítka není úplně sexy, ale původní 18ku třeba se Zbraslaví nelze srovnávat...možná jen kvalitou, ale rozhodně ne zasazením do přírody, bez drátů vysokého napětí, šumem z výpadovky...Hřiště je to kvalitní, grýny rychlé, ferveje pěkně šťavnaté. Nicméně, cena je nesmyslná. Pro mě je to kvalitou stejné jako Černý Most, Zbraslav apod, a ta cena je tam poloviční...
Měl jsem osobně jinou představu o tom kde to bude, resp. zklamání pro mě je, že krom asi pěti jamek je to vlastně na louce.
Však já srovnávám kvalitu.Píšeš opravdu o Karlštejnu??? Třetí devítka není úplně sexy, ale původní 18ku třeba se Zbraslaví nelze srovnávat...možná jen kvalitou, ale rozhodně ne zasazením do přírody, bez drátů vysokého napětí, šumem z výpadovky...
Kupoval jsem tam hru za cca 1100 a spokojen jsem nebyl...Abych byl spravedlivý, koukl jsem na ceník http://www.karlstejn-golf.cz/cenik
A v pondělí (celý den), úterý a středa do 11:00 se dá hrát i za ceníkovku za 1350 Kč, to si myslím, že při hezkém počasí za hru taky stojí a tak plus minus odpovídá, tomu, co bych očekával.
Kupoval jsem tam hru za cca 1100 a spokojen jsem nebyl...
Ja s kvalitou především greenu (tedy spíš hráčů přede mnou- tolik neopravenych pitchmarku jsem nezažil), s obsluhou v restauraci. Ale nebylo to letos...Byl jsem tam zadáčo a také jsem nebyl
spokojen...... Se svou hrou.[emoji2137][emoji1784][emoji2137]