Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HrejGolf.cz Koronavirus není důvodem k omezení golfu

Nebojte se koronaviru, golf vás ochrání! (GolfDigest.cz)

GLOSY > Koronavirus vládne současnému světu a ani golf nezůstává imunní. Na rozdíl od běžných civilizačních chorob, které ohrožují prakticky každého golfistu (například infarkt poté, co vám po greenu běžící veverka sebrala míč mířící do jamky k prvnímu hole-in-one v životě), jsou ale golfisté vůči koronaviru chráněni více než běžná populace.

Pokračovat ve čtení...

Nebojte se koronaviru, golf vás ochrání! (GolfDigest.cz)

GLOSY > Koronavirus vládne současnému světu a ani golf nezůstává imunní. Na rozdíl od běžných civilizačních chorob, které ohrožují prakticky každého golfistu (například infarkt poté, co vám po greenu běžící veverka sebrala míč mířící do jamky k prvnímu hole-in-one v životě), jsou ale golfisté vůči koronaviru chráněni více než běžná populace.

Pokračovat ve čtení...
Tohle je hodně tmavej humor. Hlavně ať to nikdo nepřekládá do italštiny, to by potom mohl škaredě narazit.

Zde svědectví někoho, kdo se s problémem potýká v jeho epicentru... A není příliš optimismu k vyhlídkám, že nám se toto vyhne...
Moje bývalá manželka má pár kilometrů od Bergáma (Palazzolo s O. otevíral jsem ho tam v roce 1994.) PUB, už tři týdny musí zavírat v 17:30, to tu zatím nikdo nezavedl. Čeká nás to ovšem také.

Dnes jsem mluvil se známou, co provozuje v Praze fitness... za posledni dva tydny vyrazny narust počtu lidí - homeoffice, ruzne uzavirani provozu, smenny provoz atd. Tak me tak k tomu napadlo, že možná by golf mimoturnajove - jako volnočasová aktivita mohl z celé této situace ve výsledku vhodnou a citlivou komunikační strategií těžit. Zároveň další znamý z obchodem s dekoracemi - tomu dalo výpověď několik důchodců, brigádníků. I ze školek vím už o několika případech, kde pracující důchodkyně dávají výpověď... atd.

Narozdíl od fitek, a ruznych skupinovych cvičení v uzavřeném prostoru je přeci jen golf mnohem individuálnější sport. Nakonec i venku atd. Pokud nedojde k restrikci, kdy se šmahem zavře vše (když se kácí les, létají třísky...), tak by z toho golf jako takový mohl vyjjít ještě relativně dobře. Plus ti důchodci. A konečně i ta děcka... taky plánuju, že se starším půjdu i někdy ve všední den příští týden někam na hřiště, což dříve jsme si nedokázal představit. Pokud to půjde. Narozdíl od kina, kam prostě teď nepůjdeme.

Ja tomu rozumim, ale sama pises, ze prenasec nemusi o tom vubec vedet. Nevi se ani jestli je 14 dni dostatecnych, taky se nevi proc deti nemaji problem a tech neznamych je stale spousta. Asi je to jen muj problem ale zrovna toto je tak minoritni vec, ze to ve svem dusledku neresi nic. Ale to je na dlouho.
Bohuzel do par dnu uz se budou hlasit misto tech nyni nakazenych uz ti co neprezili...
Jinak ja jsem taky nekontakti typ a cesty do Polska jsou pro me casto traumatizujici neb se tam liba hned trikrat :(
Velmi hezký článek od Petra Koubského ( i když pro někoho možná moc dlouhý) dnes vyšel na DenikN. Bohužel nemám takový typ předplatného, abych mohla článek otevřít. Pokud by měl někdo opravdu zájem si to přečíst, dopustím se drobné nekalosti a stažený článek pošlu.

Velmi hezký článek od Petra Koubského ( i když pro někoho možná moc dlouhý) dnes vyšel na DenikN. Bohužel nemám takový typ předplatného, abych mohla článek otevřít. Pokud by měl někdo opravdu zájem si to přečíst, dopustím se drobné nekalosti a stažený článek pošlu.

Jj, ten článek je super. Taky Deník N mám předplacený, bohužel se stejným omezením, jako ty. Ale zkusím jim napsat, jestli by nemohli tento článek odemknout všem - třeba budou vstřícní. Jsou sdělení a informace, které si to zaslouží. Sám jsem zvědav, jak na tu prosbu zareagují (rychle na podněty reagují)

Jj, ten článek je super. Taky Deník N mám předplacený, bohužel se stejným omezením, jako ty. Ale zkusím jim napsat, jestli by nemohli tento článek odemknout všem - třeba budou vstřícní. Jsou sdělení a informace, které si to zaslouží. Sám jsem zvědav, jak na tu prosbu zareagují (rychle na podněty reagují)
Už před časem sami otvírali důležité články.

z pošty:
Vážení golfoví přátelé,

Golf Resort Black Bridge v souvislosti s nařízením mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 10. března 2020 o zákazu konání akcí nad 100 osob oznamuje, že resort přijal nezbytná hygienická opatření vůči možnému šíření koronaviru.

Samotná golfová hra nespadá do výše uvedeného režimu, resort proto zůstává i nadále v plném provozu. Toto oznámení se týká jak golfové hry (hřiště a driving range), tak pravidelných tréninků v rámci Black Bridge Academy.

Bez omezení také zůstávají veškeré golfové turnaje do 100 osob. Aktuálně děláme vše pro to, abyste si i v těchto dnech mohli naplno užít golf se vším, co přináší. Včetně možnosti strávit svůj čas v přírodě na čerstvém vzduchu.

Těšíme se s Vámi na viděnou
Tým Black Bridge

Nevím jak si toto vyložit:
43474BFE-4AA5-46F5-84E9-B4EA9FE8FCE1.webp

Tak ono záleží spíše asi také na samotném výkladu, jelikož golfová hřiště, drivingy cvičné plochy atd. jsou podle mého úsudku k blízkému pohybu a zdržování osob mimo rámec toho co chce toto nařízení zakázat. Záležet podle mne tedy bude, na samotném vyhodnocení situace a případných opatření na straně hřišť. Potažmo na základě doporučení ČGF a všech zúčastněných. Takže bych spíše vyčkal až na to jak se k tomu samotná hřiště postaví.
Podle mne lze toto zcela jednoduše vyřešit online odbavením atd. Tedy zajistit, aby se toto nestalo. Nicméně otázkou je, zda-li daný úředník, stát atd. bude mít vůli a chuť na to řešit dané situace opravdu individuálně a nebo půjde tak že - Řekl jsem zavřít vše, tak vše :-) Každopádně podle této logiky, bych musel do práce chodit pěšky, jelikož cesta MHD mi trvá cca 20 minut denně cestou do práce a to samé zpět domů. A celou dobu jsem obklopen lidmi v mnohem větším počtu a navíc v oproti volné přírodě v mnohem uzavřenějším prostoru :D

Tak ono záleží spíše asi také na samotném výkladu, jelikož golfová hřiště, drivingy cvičné plochy atd. jsou podle mého úsudku k blízkému pohybu a zdržování osob mimo rámec toho co chce toto nařízení zakázat. Záležet podle mne tedy bude, na samotném vyhodnocení situace a případných opatření na straně hřišť. Potažmo na základě doporučení ČGF a všech zúčastněných. Takže bych spíše vyčkal až na to jak se k tomu samotná hřiště postaví.
Podle mne lze toto zcela jednoduše vyřešit online odbavením atd. Tedy zajistit, aby se toto nestalo. Nicméně otázkou je, zda-li daný úředník, stát atd. bude mít vůli a chuť na to řešit dané situace opravdu individuálně a nebo půjde tak že - Řekl jsem zavřít vše, tak vše :) Každopádně podle této logiky, bych musel do práce chodit pěšky, jelikož cesta MHD mi trvá cca 20 minut denně cestou do práce a to samé zpět domů. A celou dobu jsem obklopen lidmi v mnohem větším počtu a navíc v oproti volné přírodě v mnohem uzavřenějším prostoru :D
no je tedy divný, že už to má platit ale na stránkách vlády ani mv není nic z toho, o čem píšou noviny ( co to mají asi z tiskové konference)
+ je tam výraz sportoviště a to je výraz, který mají podle mě indoory a hřiště v kolaudačních rozhodnutích ...

Hamáček na tiskovce potvrdil, že venkovní sportoviště zůstávají otevřena.
je to pěkný bordel - na MV nemají informace o tom, co je a není schválené, co platí a co ne - takže se uvidí, co bude na papíře až to slavnostně odtajní :sick: na servru vlady jsou informace staré :sick: na fb vlády nic konkrétního, jen obecně vyhlášený NS

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom