bohumil.koval
Guru fóra
Ano ono to tomu neodporuje, akorát bez přítomnosti veřejnosti.Italské sjezdovky byly taky venkovní a jak se to krásně rozšířilo.Hamáček na tiskovce potvrdil, že venkovní sportoviště zůstávají otevřena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano ono to tomu neodporuje, akorát bez přítomnosti veřejnosti.Italské sjezdovky byly taky venkovní a jak se to krásně rozšířilo.Hamáček na tiskovce potvrdil, že venkovní sportoviště zůstávají otevřena.
Podle mého úsudku, jsou italské sjezdovky hlavním lákadlem a důvodem, proč do dané oblasti cestují lidé z různých států světa. Což si dovolím tvrdit, že naše golfová hřiště nejsou a ani nikdy nebudou I když bych se tomu vůbec nebránilAno ono to tomu neodporuje, akorát bez přítomnosti veřejnosti.Italské sjezdovky byly taky venkovní a jak se to krásně rozšířilo.
V nedeli mi byla do flightu pridelena nemka, ktera cilene prijela a ubytovala se na hristi na Cernem Moste....Podle mého úsudku, jsou italské sjezdovky hlavním lákadlem a důvodem, proč do dané oblasti cestují lidé z různých států světa. Což si dovolím tvrdit, že naše golfová hřiště nejsou a ani nikdy nebudou I když bych se tomu vůbec nebránil
O tom samozřejmě nepochybuji, nicméně dané počty při porovnání s jinými atrakcemi, za kterými lidi cestují do jiných destinací, budou podle mne naprosto neporovnatelné.V nedeli mi byla do flightu pridelena nemka, ktera cilene prijela a ubytovala se na hristi na Cernem Moste....
I taci jsou.
Máš pdf na whatsappdejte echo, kdyz bude přístupný, deník N taky pročítám .
ano, jak píšu, golfu se týká bod 1No, to bych si netroufnul. Bod 4 rika jake typy jsou pausalne zakazany, zde neni uvedeno sportovni hriste. Ale bod 1 mluvi o sportovnich a to jak soukromych tak verejnych akcich nad 30 osob. Coz podle me treba turnaj byt muze. Samotna hra asi ne...
Ale to se tyka jen deti, ne dospelycha tady je další opatření, kde by u golfu mohlo snad jít o bod 1 a 5
chtěla jsem do vlákna dát úplnou informaci - některé školy vodí děti na golf... http://www.seskolounagolf.cz/Ale to se tyka jen deti, ne dospelych
myslím, že to je už passé - proto mi vadilo, že není zveřejněné, co bylo skutečně odsouhlasené...Stav nouze – budou se zavírat golfová hřiště? (Golf.cz)
Vláda České republiky dnes vyhlásila stav nouze. Mezi opatřeními je uzavření sportovišť, koupališť, posiloven, welness, omezení provozní doby restaurací a omezení akcí s účastní nad 30 osob. Stav nouze je vyhlášen na dobu 30 dní.
Ačkoli nejsou přímo vyjmenována, patrně jsou mezi sportoviště zahrnuta i golfová hřiště. Přestože nejsou uzavřená a přestože jde o pohyb v otevřeném prostoru, stejně jako například v parku.
Ministr vnitra Hamáček naštěstí upřesnil, že zákaz vstupu na sportoviště se netýká těch pod širým nebem. „Venkovní sportoviště zůstávají otevřená,“ řekl. Omezení akcí s počtem nad 30 osob však ovlivní pořádání venkovních turnajů. Uzavření sportovišť určitě platí pro indoory.
Česká golfová federace si nechává vypracovat právní výklad, který bude zveřejněn bezprostředně po jeho vyhotovení.
Tak si držme palce.
The post Stav nouze – budou se zavírat golfová hřiště? appeared first on Golf.cz.
Pokračovat ve čtení...
Aktuální informace k turnajům od ČGF
AKTUALIZOVÁNO 16.3.: Golfový život se zastavil
Také golf se přizpůsobuje opatřením, které vyplývají z dalšího vládního usnesení o nouzovém stavu na území České republiky. Níže přinášíme stanovisko Právní komise ČGF po nočním rozhodnutí vlády, které mimo jiné zastavilo golfový život v zemi.www.cgf.cz