Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co by tam dělal? Svoji větu “Budete čekat, nedá se nic dělat” umí skvěle.Toho z Beřovic tam nevidím, takže další sezóna bez maršála
Hele me by to i zajimalo, akorat teda nevim, jestli to dava smysl, kdyz marsalovat bych chtel az nekdy za 10 letA máme tu další ročník. V Kácově bylo krásně, takže si to zopákneme!
Za 10 let už nemusí žádný kurz existovat.Hele me by to i zajimalo, akorat teda nevim, jestli to dava smysl, kdyz marsalovat bych chtel az nekdy za 10 let
Hele me by to i zajimalo, akorat teda nevim, jestli to dava smysl, kdyz marsalovat bych chtel az nekdy za 10 let
Děkuji moc, aktualizace webu zrušila prolinkování. Opraveno.Jen technická, na webu marsalove.cz v sekci Vzdělávání / Materiály jsou nefunkční odkazy na Kodex a Orientační harmonogram.
To si půjčím na dětské tréninky!V pátek mi poslali naši členové info o nové atrakci Hokejgolf v Sedíne, kde byli hrát. Odkaz je zde: https://www.golfsedin.sk/novinky/hockey-golf .
A protože my maršálové na Ostravici jsme hračičkové, už ho dneska máme taky (foto v příloze). Pravda, není profesionální a betonový, je jenom z dubových fošen (mantinely) položených na části jednoho z našich patovacích grýnů a z odpališťových kamenů (obránci), zato ho v neděli můžeme zase rozebrat a schovat.
Ve volné chvíli jsme si zablbli, chytlo to i hráče na tréninkových plochách. Hrají 2 hráči s patry proti sobě, cílem je dostat míček do soupeřovy jamky - dát gól. Hráči se střídají po jedné ráně, hraje se do 5-ti nebo třeba do 11-ti. Nejlepší jsou odrazy od mantinelů jako v kulečníku.
A my to na ZDŠ při dílnách vyřezávali lupénkovou pilkou.Na letošek jsem na školení Maršálů, konající se teď ve středu a čtvrtek v Kácově, vytvořil sadu pohárků. Tvorba domácí, pomocí laserové gravírky, dvě překližky, bříza a ořech, nějaké ta šablony motivu s mraky úprav, x vyhozených vzorků, které posloužili jako třísky do kamen... Ale ty první v praxi - maršálové. Protože si to zaslouží - je to někdy hrozně nevděčná role! Takže taková předpremiéra homemade pohárků. Držte nám palce, ať to za dva dny v Kácově vyjde a noví Maršálové budou platnými posilami svých kolegů!
Zobrazit přílohu 35267
...pssst, vzniká to hlavně pro soustředění 19.jamky na Darovanu, už se s láskou, citem a vzpomínkami na všechny společné akce rukodělně postupně tvoří!
Zobrazit přílohu 35268
přesně, to si pamatuju. Já dodnes jezdím k Mrtvému moři a ne a ne se jí zbavit.A my to na ZDŠ při dílnách vyřezávali lupénkovou pilkou.
Teda, kde se ten pokrok zastaví
...nojo no, minulé století!A my to na ZDŠ při dílnách vyřezávali lupénkovou pilkou.
Teda, kde se ten pokrok zastaví
Říká člověk s tlačítkovým telefonem. Omlouvám se, Petře, to jsem musel pustit venno jo kluci, ono se od roku 1945 změnilo více věcí