Měl jsi tam jezdit v době, kdy ještě to Mrtvé moře bylo jen nemocnépřesně, to si pamatuju. Já dodnes jezdím k Mrtvému moři a ne a ne se jí zbavit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Měl jsi tam jezdit v době, kdy ještě to Mrtvé moře bylo jen nemocnépřesně, to si pamatuju. Já dodnes jezdím k Mrtvému moři a ne a ne se jí zbavit.
A my to na ZDŠ při dílnách vyřezávali lupénkovou pilkou.
To jsem zvědav, kolik si toho budete pamatovat z výkladu
Ty hlavové pomůcky neznám. To jste, kluci, zkoušeli troubit bouřku za deště z požárního hlásiče?
Ty nevíš k čemu maršálovy slouží sprchovací čepice?!?!Ty hlavové pomůcky neznám. To jste, kluci, zkoušeli troubit bouřku za deště z požárního hlásiče?
Pořádně se uč Michale. Až to se mnou na Darové sekne, aby jsi mi dokázal pomoci
Jasně že vím. Aby při umělém dýchání nepadaly maršálovy vlasy do úst zachraňované osoby! Což ale třeba u Honzy nehrozí.Ty nevíš k čemu maršálovi slouží sprchovací čepice?!?!
Aha, já myslel, aby se mu neježily vlasy hrůzou, když to na tom hřišti vidí Ale tak nic noJasně že vím. Aby při umělém dýchání nepadaly maršálovy vlasy do úst zachraňované osoby! Což ale třeba u Honzy nehrozí.
Jsem rád, že to aspoň někdo bude umět, až dostanu na Darové infarkt z té hrozné hry (případně výstupu do kopce mimo fairway)A dneska kurz první pomoci!
Zobrazit přílohu 35294Zobrazit přílohu 35295
Zobrazit přílohu 35292Zobrazit přílohu 35296