Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nechval dne před večeremRory se rozvedl? [emoji41][emoji111][emoji122]včerejší kolo jsem neviděl a teď po 4 jamkách -3. Celkově -11 a leader. Má nějak stabilnější spodek. [emoji38]
Vcera vecer mel svou komentatorskou premieru Tomas VymazalJen to asi nebude on. Jestli se nepletu tak ten moderátor je Vít Koďousek. Že se bavili s Petrem říkal právě ten druhý. Jsem zvědavý kdo to je. [emoji848]
Tak přeci! Jsem si říkal, jestli je to on když jsem viděl tvou první verzi s jeho přezdívkou. [emoji41]Vcera vecer mel svou komentatorskou premieru Tomas Vymazal
Dominik Janouch od vás je syn Petra Janoucha? Vloni šel párkrát s Vojtou ve flajtu a je to moc milý kluk.Byl to určitě Uhlík, poznám ho bezpečně, většinou komentoval s Petrem Janouchem ( náš PRO). Bavili jsme se o tom. Mně to vždycky připadalo jako hodný a zlý policajt. Janouch byl smířlivý, chápající, Uhlík konstatoval, že takhle teda ne. Janoucha jsem poslouchala ráda, říkal k tomu spoustu dalších informací, ať už o hráčích, hře či hřišti. Je fakt, že to tady kdysi někdo naopak kritizoval, že moc mluví, že to ruší....No, každý jsme jiný. Naštěstí.
Nechápu. Možná si stojím na vedení Vysvětlíš blíže, ať nemusím přešlapovat?Vymazal je v pořádku. [emoji41]
Jo.Dominik Janouch od vás je syn Petra Janoucha? Vloni šel párkrát s Vojtou ve flajtu a je to moc milý kluk.
Já je mám ráda na poslech oba, pro mě ideální kombinace. To přiřazení hlasu konkrétní osobě (PJ) je mi také příjemné.Po zrušení přenosů na nova sportu přešlo duo Janouch-Uhlík na Golfchannel, proč nekomentují spolu dál netuším, je pravda že na Gch komentují většinou jen v jednom.. Uhlíka znám osobně, hráli jsme spolu několikrát, turnaj jeden, přátelskou nebo úplně tréninkovou často v létě navečer.. Stopro vím že má profesionální deformaci, kecá pořád, ale v rámci golfové etiky, při odpalech a puttech samozřejmě mlčí, vzorově se chová ke hřišti.. Co se týče komentování tak žádný špičkový komentátory nemáme, nebo o nich nevím, a Uhlík mi připadá jako skoro nejmenší zlo..