Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jako vloni?Mickelsona bych za to tričko disknul (nebo, že by to vydával za mikinu a "zapomněl" si vyndat límeček?).
To jako pro The Open neexistuje Dess Code?
Tyhle móresy ať si nechá na LIV.
Tak, jak jsem ho dřív obdivoval pro jeho hru (zejména záchranné rány), tak ho teď začínám nesnášet pro jeho vystupování
To měl alespoň stojáček na mikině.Jako vloni?
Zobrazit přílohu 36817
Cekas na “moving day”?A ja vas vsechny zenu pred sebou
Tady je to přesné:Mickelsona bych za to tričko disknul (nebo, že by to vydával za mikinu a "zapomněl" si vyndat límeček?).
Tak, jak jsem ho dřív obdivoval pro jeho hru (zejména záchranné rány), tak ho teď začínám nesnášet pro jeho vystupování
Ještě že nemáme po 2 dnech CUT. To už by jsi měl nahnuté .A ja vas vsechny zenu pred sebou
Podle me ti to udela naschval, ale nenech se rozhodit takovejma malickostmaMickelsona bych za to tričko disknul (nebo, že by to vydával za mikinu a "zapomněl" si vyndat límeček?).
neboj dejcháš mi na zádaA ja vas vsechny zenu pred sebou
Mickelsona bych za to tričko disknul (nebo, že by to vydával za mikinu a "zapomněl" si vyndat límeček?).
Dneska jsem vyšplhala ze 7. na 3. a zítra pojedu šupem na dno, pochybuju, že se bude hrát nějak masivně pod par a ty eaglyTak po 2.kole........no jsem první, njn.....Ale já za to nemůžu, to Cameron Smith za to může....zahrál neuvěřitelně 18-ku a doklepával do eaglu z nějakejch 40 cm. Jinak padl první dabláč (holt cut +3 nebo -3 je rozdíl), který narušil @KubaKuba jinak skvělou "skórkartu" .....Jo a @Romano s tím tipem na zítra, že čtyři superhráči dají za tři dny v součtu jen jeden!! eagle bude asi vysmátej......zatím nedali chlapi ani jeden!!.
Zobrazit přílohu 36824
Tak jestli vyjde dnešní předpověď počasí, tak těch dabláčů bude asi „neúrekom” a to nejen v naší tabulce... Jinak padl první dabláč …
Po registraci na theopen .com muzes koukat na featured groups
Možnosti jak skončí Cameron po 2 kole byly T1, T3, T6, T10, T20, T40, CUT, neCUT......To znamená - jinak řečeno - že je myšlen interval např. 3 - 5.místo, 6 - 9.místo, 10. - 19. místo....atd. A protože C.Smith skončil T39, tak správnou odpovědí je T20 (neboli interval 20 - 39 místo).Ahoj, můžu se jen zeptat, jak se počítá otázka č.8? Nějak jsem to nepochopil…