16x eagle bylo/je/bude asi taky hodně mimo mísu, nechápu jak jsem k tomu číslu došel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No přesně toto jsem měl na mysli, podle mne je správně tip T40, tzn 21-40… bojuju za sebe v tipovací soutěži, nechci být předposlední jako minuleMožnosti jak skončí Cameron po 2 kole byly T1, T3, T6, T10, T20, T40, CUT, neCUT......To znamená - jinak řečeno - že je myšlen interval např. 3 - 5.místo, 6 - 9.místo, 10. - 19. místo....atd. A protože C.Smith skončil T39, tak správnou odpovědí je T20 (neboli interval 20 - 39 místo).
Ale díky za dotaz.......protože jsem tím přišel na to, že jsem tam měl chybu.....interval 40 - CUT je blbost!. Uff....ještěže Cameron dal ten eagle a nemusí se scházet jury a řešit to u zeleného stolu
T1 = 1, T3 = 2-3, T6 = 4-6, T10 = 7-10, T20 = 11-20, T40 = 21-40, CUT = 41 - CUT… takhle jsem si myslel že to je a přijde mi to logický. Ale nehádám se, jen to chci vědět…Jj....chápu.................ale správně je tip T20 = interval 20-39. Jak by jsi pak podle tvé teorie vyhodnotil tip T1?
a pro někoho noční můruTak ještě z toho udělat roční túru