Já děkuji, je to super! Až bude prostor, naházím tam všechny letošní hry.Díky všem, co k tomuto přidali první postřehy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já děkuji, je to super! Až bude prostor, naházím tam všechny letošní hry.Díky všem, co k tomuto přidali první postřehy.
Já děkuji, je to super! Až bude prostor, naházím tam všechny letošní hry.
To bych tam musel dát tak 5 her, v celku to bude bláto... Ale jsem zvědavej, co to vyplivne. Kdybych narazil na nějaký mouchy, dám vědět.Jasně! Se chceš dostat ještě na stupně vítězů
Potřeboval bych poradit s případným sdílením vlastních zadaných her. Původní myšlenka byla, že hráč vyplní hru a pokud bude chtít, bude údaje z ní moci využít pro zápis do vlákna Jak jste naposledy hráli. Akorát jsem prakticky narazil při realizaci na několik otázek...
Vlákno Jak jste naposledy hráli má určitou vypovídací hodnotu a "styl" právě tím, že tam není žádný pevně daný formát. Každý svůj příspěvek napíšeme svým stylem a to si myslím je určité kouzlo vlákna.
Samozřejmě, Mujgolf bude možná používat jen pár z nás, ale chtěl bych nabídnout možnost neboť vyplněné údaje nějak využít - například mít možnost si je zkopírovat do schránky a pak do vlákna vložit a doplnit vlastním komentářem a fotkami.
Uvažoval jsem nad obrázkem každé hry - kde by to mělo trochu vyhodí v tom, že se to dá využít i jinde mimo Jamku. No, ale je s tím dost práce a bojím se, že případné využití se bude blížit nule. Pak mě napadlo jen text - naformátovaný pro trochu lepší čtení, zhruba takto :
---
Moje Hra: 12.12.2020 - Jen tak | Hořehledy (9j, PAR 35) | 48 ran (+13, žlutý odpal., HI 23.0) | 19 patů (⌀2,11) | bogey: 3x, par: 2x (by MůjGolf)
---
Blbý v tom je, že na mobilu na výšku to moc čitelné taky není. Odřádkování by bylo lepší - ale to zase vypadá blbě na větším monitoru. Nenapadá někoho, co s tím, jak to pojmout?
Aby to jednak bylo pokud možno atraktivní, ale na druhou stranu mě příliš rušivé a aby to byl spíš jen doplněk dané "osobní" informace? A nebo se prostě na to vybodnout a neumožňovat sdílet vyplněnou hru (celou nebo část) - kdo bude chtít, tak si to opíše, nebo udělá screen...
?
Já rozhodně ano, teď jsem tam doházel všechny hry, co mám za rok a půl v hodinkách. Opovaž se tu Beta verzi smazat, nebo zrušit!Mujgolf bude možná používat jen pár z nás
Jak píše Jerry. Udělat třeba vedle tý "zeměkoule" ikonku, která by po kliknutí založila příspěvek do "Jak jste naposledy hráli" a vytvořil by se přehled, něco jako je screen níže.?
Podle mě by v "Moje hra" stačilo jen tlačítko, které by založilo komentář v "Jak jste naposledy hráli" a zkopírovalo do textu datum hry a název hřiště.
Jak píše Jerry. Udělat třeba vedle tý "zeměkoule" ikonku, která by po kliknutí založila příspěvek do "Jak jste naposledy hráli" a vytvořil by se přehled, něco jako je screen níže.
Můj Golf vypadá dobře i na mobilu.
Z kompu:
Zobrazit přílohu 15410
Já rozhodně ano, teď jsem tam doházel všechny hry, co mám za rok a půl v hodinkách. Opovaž se tu Beta verzi smazat, nebo zrušit!
Beru to tak, že kolik jsem hrál ran, je moje věc. V sekci "Jak jsem naposled hrál" spíš popisuji svoje subjektivní pocity ze hry, z hřiště a spoluhráčů.Jen datum hry a název hřiště? Úplně bez počtu jamek i bez ran?
No, to je právě už ta pracnější varianta, ne že by to nešlo. Vygenerovat část vizuálu jako obrázek. Hm...
Jééé, testovací data, super! :-D Nová hračka na Vánoce! Tos nemusel... neboj, myslím, že zrušeno to nebude. Hrozí tam maximálně, že se něco špatně spočítalo, ale to zas taková tragedie není. Před všemi většími zásahy a aktualizacemi to zálohuju už teď - taky se mi nechce vyplňovat mých 50 založených her. Jinak gratuluji ke krásnému letošnímu Score - 921 bodů/85 her. Pecka. .) Asi tě nikdo už letos nedožene. Dobře ty. První místo v Beta verzi se ale nepočítá. A zrušim ji až po Novém roce. :-D
Když to máš takhle čerstvě v hlavě - napadlo tě něco k tomu, co jinak?
Už bych to znova taky nedělal, padly u toho tři Plzně...taky se mi nechce vyplňovat mých 50 založených her
To mi děláš schválně!První místo v Beta verzi se ale nepočítá.
Kašli na to, budu dávat screeny.No, to je právě už ta pracnější varianta, ne že by to nešlo.
Mně to přijde super. Jednoduchý zadávání, dost možností co vyplnit a co ne. Přehledy jsou pecka!napadlo tě něco k tomu, co jinak?
A co ten proklik do "Jak jste naposledy hráli" ... to usnulo?
Možná by stačilo vložit do schránky a otevřít prázdný příspěvek, ctrl+v snad dá většinaNeusnulo. Jen zatím nevím jak. Fórum se docela úspěšně brání "podstrkávání předpřipraveného obsahu".
Jako přidat odkaz na konkrétní vlákno někam nahoru je to nejmenší, ale nedaří se mi zatím naít cestu, jak "předvyplnit" nějaký text k následnému doplnění. Řeším to a hledám...
To samozřejmě taky umím, ale rozhodně to není nic elegantního a hlavně tím nevytvoříš link.Možná by stačilo vložit do schránky a otevřít prázdný příspěvek, ctrl+v snad dá většina