Asi pozdě.... nicméně kafe, pivo, pití do hry normálně fungují. Hřiště je na březen ve slušném stavu. Není to podmáčené. Ferveje chlupatý, grýny pomalý a někde vady.
Nebyls tam v neděli ráno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi pozdě.... nicméně kafe, pivo, pití do hry normálně fungují. Hřiště je na březen ve slušném stavu. Není to podmáčené. Ferveje chlupatý, grýny pomalý a někde vady.
Ta voda je „za doglegem” po celé délce až ke grýnu?Ta voda na 13 bude pro delší hráče ve hře (foceno z odpaliště 7).
Zobrazit přílohu 41661
Jinak vedle baru je lednice, kde se dá vzít voda, pivo.... a zaplatit na recepci. Udělají i kafe, ale nevím, jestli to není jenom pro místňáky
Od dubna by měla být restaurace v plném provozu celý den.
Taky jsem na to koukal.Ta voda na 13 bude pro delší hráče ve hře
Úplně po celé ne, ale přes půlku určitě.Ta voda je „za doglegem” po celé délce až ke grýnu?
No a má se hrát po čem? No po fervejích...No je to metr od ferveje![]()
Mně to teda fakt tak těsně nepřišlo. Ale byl jsem tam letos prvně, příště mrknu pořádně.Spíš takto
Jestli to je takhle, tak je to spíš větší hrozba pro krátké hráče (jako jáSpíš taktoZobrazit přílohu 41665
PravdaJestli to je takhle, tak je to spíš větší hrozba pro krátké hráče (jako já), kteří hrajou druhou z toho údolí........a obávajíce se těch problémů vpravo to můžou zatáhnout doleva
Na 6. jsou nějaké domky? To si nějak nevybavuji... Na 6. jamce jsem už nové řadovky z týčka trefil a krve by se ve mne nedořezali, pocit dost na ho.no. ...