Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Střed Mladá Boleslav

A jóóó......a já trouba tam na to minulej tejden koukal, co tam asi tak mohli dělat:confused:.14
Jinak s tím větrem máš asi nehoráznýho smolíka, protože jamka směřuje na jihovýchod........a převládající větry nejen v MB foukaj přesně opačně.
Njn, asi smůlu mám.:eek:V MB sice nehraju 2x týdně, ale několikrát za sezónu tam každoročně zavítám. Možná už mám slabší paměť, ale obvyklý scénář několika posledních let vypadá následovně:
4. jamka = protivítr na dlouhém čtyřparu:down:, na sedmičce to nevadí protože druhá rána 9i -7i na 100 m., osmička - dlouhý třípar a zase protivítr:down:, 14. jamka = proti větru a o 15. jamce ani nemluvím, no a na 17. je to stejně jako na sedmičce, tam by naopak asi vadil vítr v zádech při ráně na green ( však víme, ostrovní green )
Naopak na jamkách, kde vítr pomáhá 5.,6.,10.,11.,13.,16 jsou zase vesměs těžké greeny ( těžké PINy ), takže se o výhodě moc mluvit nedá.
Jinak ale mám MB docela rád!:)
A to hlavně proto, že jsou jamky každá jiná a to si možná ani část golfistů vůbec neuvědomuje. Takže si je i člověk s horší pamětí musí lehce zapamatovat.:D
Jen mám trochu obavy z toho činžáku u klubovny, až bude hotov a budou tam žít nájemníci, že by to mohl být trochu rušivý element, ale myslím, že i s tím faktorem se nebude extrémně těžké se vyrovnat. Odpaliště jedničky už chrání stromy a green 18. jamky je dostatečně daleko. Jen mi je líto toho zastavěného chipingu, ten byl super!

4. jamka = protivítr na dlouhém čtyřparu:down:

Proč nehraješ pod větrem, jako každej normální člověk? Jarmilka po zemi parádu neudělá, ale když dopadne dobře, tak taky fajn. :-) Promiň, jen vtip pro odlehčení. Naprosto ti rozumím.

Chtěl jsme se ale zeptat - pořád je tam ta kolize recepce/bar, resp. že si tam doporučení/ráno nic nedáš a recepční, protože není v baru ani to kafe neudělá? Nebo to už se zlepšilo? Měl jsme loni tento zážitek dvakrát a děsně se mi tam kvůli tomu nechce - rád si před hrou po hře alespoň chvíli u kafe/pivo posedím a tak nějak se navnadím.

Proč nehraješ pod větrem, jako každej normální člověk? Jarmilka po zemi parádu neudělá, ale když dopadne dobře, tak taky fajn. :-) Promiň, jen vtip pro odlehčení. Naprosto ti rozumím.

Chtěl jsme se ale zeptat - pořád je tam ta kolize recepce/bar, resp. že si tam doporučení/ráno nic nedáš a recepční, protože není v baru ani to kafe neudělá? Nebo to už se zlepšilo? Měl jsme loni tento zážitek dvakrát a děsně se mi tam kvůli tomu nechce - rád si před hrou po hře alespoň chvíli u kafe/pivo posedím a tak nějak se navnadím.
Tak nebyl jsem tam úplně ráno ( cca 10:40 - 16:20 ) a osobně si před hrou ani po ní nic nedávám. Jen zcela vyjímečně. Ale restaurace byla otevřená a kávička se spoluhráči tentokrát byla. A byla i po devítce, protože byl v provozu i ten občerstvovací stan za greenem! :up:

Podobné

• RMS: Item RMS: Item
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
762
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
985
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
818
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom