AnoDík za info ... rozumím tomu správně, že stačí udělat aktualizaci aplikace?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
AnoDík za info ... rozumím tomu správně, že stačí udělat aktualizaci aplikace?
MEVO+ bude mít v dohledné době k dispozici Fusion Tracking, což by přesnost mělo zlepšit, tak uvidíme.Hodně zajímavé srovnání! Dost mě překvapilo porovnání přesnosti údajů u MEVO a MEVO+, kdy MEVO vychází přesnější. A stejně tak Skytrak vs MEVO+
Dej vědět, jak to funguje. Já mám zkušenosti s S100 a ta měří přesně ball speed +-1mph (což je dost slušný), ale swing speed je celkem random. Tam jsou odchylky i o +-5mph, což je pak nic neříkající údaj. Jinak carry vzdálenost taky celkem sedí.Já "prodal" PRGR a koupil si ve výprojdeji Swing Caddie S300, tak sem na to zvědavý, dle recenzí to měří velmi dobře, má to dokonce vlastní aplikaci, takže to poskytuje nějaký výstup. Zatím bohužel nevyzkoušeno. Mám to primárně na měření vzdálenosti a rychlosti švihu. Včetně pouzdra to vyšlo na 11,8k.
Zajímal by mě ten swing speed, jak přesně to měří, protože ta S100 je random.Jestli chceš otestovat carry přes 300y, tak to si budeš muset přijít švihnout sám
Myslíš třeba tohle https://www.muziker.cz/garmin-truswing-analyzer ?
Mám to, ukazuje to moc pěkně rovinu švihu (kvůli tomu jsem kupoval), ale čísla jsem nezkoušel porovnat. Příští týden jdu na trackman, tak zkusím porovnat u různých holí a dám vědět...
To jsem švihal lehčeji, abych si zafixoval ten správný pohyb. Normálně mám s 8i rychlost kolem 130km/h.Jsem si říkal, ty vole 120 swing speed 8i a ono je to v km/h
Já používám jen na délku metry místo yardu, jinak vse v mph, líp se to pak srovnává.