Nejdřív ukaž svůj švih, pak se můžeš starat o ten můj.Zajímavé. Už je mi jasné odkud máš to točení na levé patě= viz video , tam je to ještě zřetelnější.
Jen se divím, že ještě netrénuješ na PGA.
Asi nikdo z PGA Tour nečte tvoje zdejší moudra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejdřív ukaž svůj švih, pak se můžeš starat o ten můj.Zajímavé. Už je mi jasné odkud máš to točení na levé patě= viz video , tam je to ještě zřetelnější.
Už jsi na tu levou patu upozornil i Phila Mickelsona, Dustina Johnsona, Bubu Watsona nebo Justina Thomase?Zajímavé. Už je mi jasné odkud máš to točení na levé patě= viz video , tam je to ještě zřetelnější.
Rád, bych se podíval jak to funguje, možná jsme se viděli na LIPINÁCH , sem tam tam hraji. Jste tam v tréninkové skupině ( ženy-dívky), nebo jen tak ?Kdyby někdo uvažoval o Skytraku a nebo to chtěl jen prubnout můžeme se domluvit Lipiny, Lhotka, Čeladná - dcera ho používá druhým rokem v rámci zimní přípravy. Na malý prostor super. Pokud má člověk dostatek prostoru případně na driving pak bude MEVO + lepší.
Děkuji, že mne nenutíš něco měnit.
Necháme to až se troch oteplí , jestli budeš chtít dáme veřejné o to kafe , měřit můžeme i ve hře.V pohodě můžeme se domluvit, mám Lipiny kousek. Dcera tam kdysi trénovala (2 roky zpět) teď už trénuje jen individuálně a většinu zimy na indooru na Čeladné. Klidně tam dorazím na kafe a můžete si na tom prubnout zahrát na drivingu.
Nevím, který příspěvek máš na mysli. Ale Skytrak měří (viz můj předešlý post) startovací úhel (launch angle), back spin, startovací rychlost míče (ball speed), boční spin (lze přepnout na osu otáčení), a boční startovací úhel (side angle). Ostatní údaje dopočítává (carry délka, celková délka, rychlost hlavy hole, max. výška, doba letu). Z naměřených hodnot pak počítá dráhu a tu vykresluje.To je paráda, jak si tady poměřujete pinďoury. To jsem tady jedinej, kdo si na tom videu všimnul, že jeden z nich simuloval let víc do prava než ostatní? To fakt nikoho nezajímá směr? Nespíš všichni zde diskutující hrají téměř výhradně rovně, ale můj případ to tedy není. Pokud chci trénovat na indooru, očekával bych, že musím mít pod kontrolou co nejvíc parametrů.
To porovnání délky rány z launch monitorů je sice zajímavý, ale mě by zajímalo víc porovnání s realitou. Letí to stejně doprava v reálu i na monitoru? Když bych měl pořizovat takovéhle zařízení pro sebe, pro svůj zimní trénink, musel bych mít jistotu že neukazuje jen relativně správnou délku a startovací úhel ale i zpětný a boční spin.
Co vy na to odborníci? Myslím si to správně, nebo jsem úplně mimo.
Reagoval jse na příspěvek "Porovnání 3 launch monitorů - GC Quad, Skytrak a novinka Mevo+" . Možná to tak vypadalo, ale v mojí otázce neměla být skrytá nějaká ironie. Zarazilo mě, že v tom videu se v porovnávacích tabulkách nezabývají bočním spinem. Nejspíš ho ty dva druhé neměří. Přijde mi, že pokud zařízení boční spin nedokáže identifikovat, je pro mě jeho tréninková hodnota zanedbatelná a v poměru k ceně neakceptovatelná.Nevím, který příspěvek máš na mysli. Ale Skytrak měří (viz můj předešlý post) startovací úhel (launch angle), back spin, startovací rychlost míče (ball speed), boční spin (lze přepnout na osu otáčení), a boční startovací úhel (side angle). Ostatní údaje dopočítává (carry délka, celková délka, rychlost hlavy hole, max. výška, doba letu). Z naměřených hodnot pak počítá dráhu a tu vykresluje.
Ostatně Skytrak umožňuje přepnout i na datovou obrazovku, kde máš jen hodnoty, bez animace letu.
Navíc umožňuje ukázat tzv. dynamický handicap a tzv. mapování bagu (vzdálenosti pro jednotlivé hole) či tzv. wedge matrix (vzdálenosti pro jednotlivé wedge
při různém švihu (nápřahu).
Navíc si můžeš zkoušet vliv nadmořské výšky nebo větru
Takže ano, zajímá nás realita vs. launch monitor. Je to sice jen technika, která má určitá omezení, ale lepší než sedět doma nebo bouchat do sítě bez zpětné vazby. Navíc není problém si vzít tato zařízení na driving a porovnat se skutečným letem míčku.
Zobrazit přílohu 10216
Zobrazit přílohu 10217
Zobrazit přílohu 10218
Zobrazit přílohu 10219
Zobrazit přílohu 10220
Boční spin umí jak GC Quad, tak Mevo+Reagoval jse na příspěvek "Porovnání 3 launch monitorů - GC Quad, Skytrak a novinka Mevo+" . Možná to tak vypadalo, ale v mojí otázce neměla být skrytá nějaká ironie. Zarazilo mě, že v tom videu se v porovnávacích tabulkách nezabývají bočním spinem. Nejspíš ho ty dva druhé neměří. Přijde mi, že pokud zařízení boční spin nedokáže identifikovat, je pro mě jeho tréninková hodnota zanedbatelná a v poměru k ceně neakceptovatelná.
Chodím v zimě trénovat na Skytrack. Zajímá mě jestli nevíš o nějakém videu nebo článku, který porovnává launch monitory s realitou.
jsi PRO??nejsem amatér a nemohu hrát turnaje.....
proc??ne, odevzdal jsem amatérský status