Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Nejdelší rána zahraná do jamky

Nejdelší rána v jamce

• Hlasovalo
    14

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
Mulj včerejší holeout mi vnukl myslenku dalsiho tematu.
Jakou mate nejdelsi ranu umistenou do jamky??
Vyjadrete se v ankete a pak se s nami o ten zazitek podelte v komentarich ;)

Zatím maximum co tam spadlo bylo pár 15-20m čipů a jednou sem ze 100m trefil na Slapech na 14. jamce tyč, míč se odrazil asi metr od jamky a následné birdie sem nedal :)

Lob wedge ze 60 metrů na 5-paru (jamka č.6, Pyšely)...
"Sakra, kde ten míček jako je?!? Vždyť jsem to trefil správným směrem před střed greenu, grrr... JO AHA, on je v jamce :D"
První a zatím jedinej eagle :(

Lob wedge ze 60 metrů na 5-paru (jamka č.6, Pyšely)...
"Sakra, kde ten míček jako je?!? Vždyť jsem to trefil správným směrem před střed greenu, grrr... JO AHA, on je v jamce :D"
První a zatím jedinej eagle :(

Naprosto stejně jsem to měl při HIO :). Taky jsem nevěděl, kde může být když tak krásně dopadl...naštěstí skončil na tom nejlepším místě ;)

Já si pamatuji pár chip-inů do 40m a jeden smulovaty skoro HIO - chybělo cca 15cm že 140m:-(

Nejdelší byl před 5 lety v době mé první golfové sezony na Albatrossu na j. č.11. drajv nic moc před bunker a potom 5i ze vzdálenosti cca 150m (ještě jsem neměl nic na měření) rána která se krásně vyhnula přednímu bunkeru a zajela do jamky. Navrtáno bylo vlevo vzadu. První eagle v životě je trochu jako první láska. :p
Loni Zbraslav j.č. 13 . Navrtáno vpravo dole. 9i za vzdálenosti ze 125m za jamku. Míč se kousnul na hraně a zůstal stát, říkám si , ach jo , nepříjemnej putt z kopce. V tom se pohnul a pomalu se rozjížděl a jel a jel až skončil kde měl.:) Eagle byl doma.

Teď jsem si vzpomněl, že jsem málem taky jeden eagle zahrál - na Nové Americe, kde se mi to už nikdy určitě nepovede pokud nevyhraju ve sportce:eek: :D. Tuším, že to bylo na Bohemia garden ale jamku si vůbec nepamatuju. Jediné co,tak že následná jamka je levý dogleg přes rokli.
110-ti metrová rána z rafu asi 3 m mimo linii ale ten neskutečný break to chytil a ťuknul jsem fangli. Kamarád z toho byl víc vyděšený než já :)

Ahoj, nevím jak to myslíte do jamky?? To se mi povedlo v pátek na #6 z odpaliště 6- kou cca 15 m vpravo na úrovni jamky , poté čip 60/8 přímo do jamky. Vloni na #7 veřejné hřiště pravý bankr před grynem opět 60/8 krásně přímo do jamky.

Ahoj, nevím jak to myslíte do jamky?? To se mi povedlo v pátek na #6 z odpaliště 6- kou cca 15 m vpravo na úrovni jamky , poté čip 60/8 přímo do jamky. Vloni na #7 veřejné hřiště pravý bankr před grynem opět 60/8 krásně přímo do jamky.
myslme zahranou ranu primo do jamky :)

95 m pitching wedží na turnaji v Těšeticích na jamce č.5 před 2 lety když jsem měl ještě hcp kolem 25-30. Tehdy to myslim byl 4par. Bohužel to nebyl Eagle, protože jsem první z odpaliště topnul driverem jen na 90 m. Druhou jsem se pak přiblížil na oněch 95 m. A třetí zavěsil.

1.jamka na Zbraslavi: drive na cca 150m od greenu, k vlajce cca 165m, s dvěma klientkama okolo 18h večer, slunce za greenem, 6i s dobrým pocitem, že bude ležet dobře. Přijdeme ke greenu a míč nikde, hledám všude, až po chvíli jedna z klientek prohlásí, a není v jamce. S uchechtnutím se tam jdu mrknout a on je tam. Eagl, co jsem neviděl.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom