Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nerikam, ze je ta kampan skvela, ale co pro to delas Ty, kdyz to jen kritizujes??Nějak tomu nerozumím, čím taková reklama osloví negolfistu a přitáhne ho k vyzkoušení si tohoto sportu?
Zobrazit přílohu 8892
Kritizuju, protože to je špatně zacílené a ty peníze mohla ČGF využít efektivněji. Negolfisti tyto (pro golfisty vtipné) „banery” nechápou. Osobně ověřeno u několika sousedů a kamarádů negolfistů.nerikam, ze je ta kampan skvela, ale co pro to delas Ty, kdyz to jen kritizujes??
super. tak do toho zapoj SŠNG a deti dostanou hole a treneraKritizuju, protože to je špatně zacílené a ty peníze mohla ČGF využít efektivněji. Negolfisti tyto (pro golfisty vtipné) „banery” nechápou. Osobně ověřeno u několika sousedů a kamarádů negolfistů.
A co pro to dělám? Na jaro jsem domluvil exkurzi na hřiště vč. ukázky a vyzkoušení si drivingu a puttingu pro děti navštěvující školní družinu.
Je to vše zajištěno - platí Brusels
super. tak do toho zapoj SŠNG a deti dostanou hole a trenera
já si také myslím, že zásadní je chytit potěr. A máš pravdu, ze tomu banneru jako lákadlu těžko porozumět.,Je to "chemický" vtip. A těch peněz je škoda, lepší by bylo dát je TJ, co mají golfové dětské oddíly.Kritizuju, protože to je špatně zacílené a ty peníze mohla ČGF využít efektivněji. Negolfisti tyto (pro golfisty vtipné) „banery” nechápou. Osobně ověřeno u několika sousedů a kamarádů negolfistů.
A co pro to dělám? Na jaro jsem domluvil exkurzi na hřiště vč. ukázky a vyzkoušení si drivingu a puttingu pro děti navštěvující školní družinu.
Golf přilákal ve složité sezóně nové hráče - iDNES.cz
Sport celosvětově letos výrazně ovlivnila koronavirová epidemie, golf nebyl výjimkou. Rušila a překládala se řada významných soutěží včetně hlavních major turnajů i olympiády. Složité období však přeskládalo priority i rekreačním sportovcům a v tomto ohledu za sebou nemá český golf vůbec špatný rok.sdeleni.idnes.cz
Školy v přírodě jsem zkoušel, ale tam je to fakt zapikané - je to významně dotované a navíc s velkým tlakem na cenu, tam se dle mého golfové prostředí nemá šanci vecpat. Ale třeba teď jsem oslovil uměleckou střední školu s tím, že mám u hřiště hnusnej lodní kontejner a zda ho nechtějí v rámci výuky využít k nějaké tvorbě. No a příští rok na něm budou žáci realizovat svoji maturitní práci.Jen si rikam, proc podobne aktivni nejsou i v jinych klubech, mozna jen v Pyselich to od Horehled odkoukali, ale proc se ostatni netlaci vic do skol, treba i na poradani skol v prirode atd.... primestske tabory nestaci. Podle me to Horehledy delaji super a tohle je cesta, jak pritahnout lidi ke golfu, proste ty deti jen musi vyrust a vydrzet .... kdyz to jde v takovych vesnicich, tak prece ve mestech to musi jit taky. Jenze mam pocit, ze ty velke kluby jdou spis po kratkodobem efektu, nez ze by premysleli na 10-20 let dopredu, nekde to mozna muze byt i o veku majitele, jinem jeho podnikani nebo o tom, ze pozemky nejsou jejich, nechci spekulovat, ale proste Horehledy super.
Resili jsme, nechali jsme…Já bych možná dal pryč těch 10 000 Kč, lidi dneska moc nečtou a takhle na první dobrou by si mohli myslet, že to je cena za kurz.