Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
koukám, že mi vypadla 0Telč 1
Ti borci co tu fotku poznali, už dneska bodík získali No a mi ostatní, potřebujeme kvalitnější nápovědyJsem nečekal, že budu muset dávat nápovědy!
Nejdřív poznámka: fotka je z mé první hry na tomto hřišti, byl to turnaj, šli jsme ve čtyřech a ty čtyři míčky ve stejné úrovni jsou po prvních ranách z týčka!
Nápověda: ten FW bunker vlevo, před kterým leží zrovna můj míček tam nejdřív byl, pak ho zrušili a teď už tam zase je.
Mám sice odehráno asi 60 hřišť, ale na většině hřišť co tu jsou jsem nikdy nebyl. Na Albatrosu ani jako divák
Problém je v tom, že skoro nevidím na pravé oko. Mám problém vidět rány spoluhráčů ve flajtu. A to jsou pěkný břídilové proti profíkům. Bohužel bych z toho nic neměl. To víš, že mne to štve.Řekl bych: tvoje velká chyba
Já vynechal dva ročníky Czech Masters a hodně mě to mrzí
Na to, abys poznal, že děláš jiný sport než profíci s nimi jít nemusíš. Stačí si sednout někde u grýnu a nezapomenout zavřít úžasem otevřenou pusu .Problém je v tom, že skoro nevidím na pravé oko. Mám problém vidět rány spoluhráčů ve flajtu. A to jsou pěkný břídilové proti profíkům. Bohužel bych z toho nic neměl. To víš, že mne to štve.
Ono taky záleží, jaký je to defekt. No a každému nestačí vidět jen puttování a příhry, chceme vidět ty bomby, kam plus mínus dopadají Ale fakt je ten, že ty 300. metrový rány už skoro nepostřehne ani fanoušek se zrakem sokolímNa to, abys poznal, že děláš jiný sport než profíci s nimi jít nemusíš. Stačí si sednout někde u grýnu a nezapomenout zavřít úžasem otevřenou pusu .