Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pravda, nebyly, ach joTo ještě asi nebyly?![]()
V Libouchci jsem hrál od roku 2007. V roce 2006 jsem byl jednou na drivingu na jiném hřištiLibouchec![]()
Pyšely se otevřely až v roce 2013.Pravda, nebyly, ach jo
Já už to vím. Ale nemohu dát druhý tip.V Libouchci jsem hrál od roku 2007. V roce 2006 jsem byl jednou na drivingu na jiném hřišti![]()
Souhlas! Bylo to fajn. A končit se vůbec nemuselo!Jak @Henry mimo soutěž. To se mi nelíbí. Výmluva, že jsi v soutěžním výboru, tady neobstojí.
Na druhou stranu budu na v TOP10, když budeš mimo soutěž.
To je skutečně prekérní situace.
Ne, není, mimo soutěž být nemáš.
A tímto bych chtěl poděkovat soutěžnímu výboru za organizaci, všem soutěžícím za účast, fakt se mi to moc líbilo![]()
Já to tak měl nastaveno od samého počátku, jen jsem vám to nedal vědět.
Dokážu a jsem s tím celkem v pohodě.Já to tak měl nastaveno od samého počátku, jen jsem vám to nedal vědět.Dovedeš si představit situaci, kdybych sám u sebe protestoval, protestu si vyhověl a takové body si přidělil?
Ale soutěž mě nesmírně bavila a už se těším, že přes sezónu něco nafotíme a v zimě dáme další ročník.
ale pokud vím, tak k takové situaci nedošlo a tudíž si mohl být právoplatně v žebříčku. A navíc zase tak o moc nejde.Já to tak měl nastaveno od samého počátku, jen jsem vám to nedal vědět.Dovedeš si představit situaci, kdybych sám u sebe protestoval, protestu si vyhověl a takové body si přidělil?
![]()