Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pravda, nebyly, ach joTo ještě asi nebyly?
V Libouchci jsem hrál od roku 2007. V roce 2006 jsem byl jednou na drivingu na jiném hřištiLibouchec
Pyšely se otevřely až v roce 2013.Pravda, nebyly, ach jo
Já už to vím. Ale nemohu dát druhý tip.V Libouchci jsem hrál od roku 2007. V roce 2006 jsem byl jednou na drivingu na jiném hřišti
Souhlas! Bylo to fajn. A končit se vůbec nemuselo!Jak @Henry mimo soutěž. To se mi nelíbí. Výmluva, že jsi v soutěžním výboru, tady neobstojí.
Na druhou stranu budu na v TOP10, když budeš mimo soutěž.
To je skutečně prekérní situace.
Ne, není, mimo soutěž být nemáš.
A tímto bych chtěl poděkovat soutěžnímu výboru za organizaci, všem soutěžícím za účast, fakt se mi to moc líbilo
Já to tak měl nastaveno od samého počátku, jen jsem vám to nedal vědět. Dovedeš si představit situaci, kdybych sám u sebe protestoval, protestu si vyhověl a takové body si přidělil?
Dokážu a jsem s tím celkem v pohodě.Já to tak měl nastaveno od samého počátku, jen jsem vám to nedal vědět. Dovedeš si představit situaci, kdybych sám u sebe protestoval, protestu si vyhověl a takové body si přidělil?
Ale soutěž mě nesmírně bavila a už se těším, že přes sezónu něco nafotíme a v zimě dáme další ročník.
ale pokud vím, tak k takové situaci nedošlo a tudíž si mohl být právoplatně v žebříčku. A navíc zase tak o moc nejde.Já to tak měl nastaveno od samého počátku, jen jsem vám to nedal vědět. Dovedeš si představit situaci, kdybych sám u sebe protestoval, protestu si vyhověl a takové body si přidělil?