Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
že by to bylo tak těžké mne nenapadlo
2 nápověda zní
nikdy jsem tam nehrál, ale myslím si, že jdou ze hřiště vidět Krkonoše :D

to vypadá, že si ty fotky házíme jako @TP_79 a @fous :D
Tak moje svědomí je křišťálově čisté.:D A tvoje určitě taky. Nejdřív jsem kouknul, že nejseš online. Kdybys odpověděl okamžitě, tak dejme tomu, ale byla tam docela dlouhá, časová prodleva, takže šanci měli i další!:up:

protože se blíží můj odchod do pelíšku, dávám nápovědu číslo 3
hřiště leží severně od Hradce Králové

Tak snad jsem se trefil 🤭

IMG_9619.webp

Poznej hřiště v ČR a konkrétní grýn:

gpa_zbraslav-6691.webp

Nápověda: „ ... jehož sláva bude hvězd se dotýkati."

Ještě k předchozí hádance Prosečné od Jumba:
Hřiště má dvě jamky č. 5, jedna je 5PAR přes rokli, druhá (značená 5A) je krátký 3PAR.
Na snímku je vpředu grýn j. 5, za ním grýn j. 5A (hraje se zleva) a za pěticí stromečků je vzadu grýn j. 2.

Nápověda 2: 49.9723, 14.3652

Správná odpověď je Zbraslav, grýn původní jamky č. 10. Bod získává @JardaK

P.S: i když odpověď nebyla úplná, tak ji uznávám, neboť ke změně (a zrušení jamky) došlo až pro letošní sezónu a ne všichni mohli tuto změnu již zaregistrovat. Navíc v době pořízení fotky (vloni na jaře) se opravdu jednalo o grýn jamky č. 10.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom