Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Opět se vracíme na Slovensko. Přidávám jednu aktuální fotku ze začátku nové sezóny.
Poznej hřiště v SK a konkrétní jamku:
IMG_0981.webp

Nápověda:
Hřiště má 9 jamek a nachází se v zámeckém parku.

Nápověda:
Hřiště leží kousek od Bratislavy.

Black River PARK Bernolákovo, jamka č. 9
9 jamkové hřiště PARK u zámku Theresia

Nápověda:
Hřiště leží na pravém břehu Dunaje. Jedná se o 200metrový 4 par, který je známý a náročný díky své šířce.

Dunakiliti golf resort, č.6

je sice na území Maďarska, ale klub je registrován na Slovensku. Takže pokud mám pravdu a @Tom512 si připravil chyták, tak nevím zda je hádanka v souladu s pravidly hry.

Je to tak, Mirku. Tom zmátl i mě. Vzbudil jsem se ráno ve tři, odpověděl jsem. Ale už jsem neusnul, protože mi to stále vrtalo hlavou. Poslední nápovědou bylo jasno. Tom mě dostal!

Je to takový překladatelský oříšek, něco jako "Kolik třešní, tolik višní."

Klub je slovenský se sídlem v Bratislavě, registrovaný u Slovenské golfové asociace. Hřiště je v Maďarsku. Jde o vzácnou výjimku.

Někomu se to nemusí líbit, můžeme se hádat o pravidlech, ale já to uznám. Zadání i správnou odpověď.

Je to tak, Mirku. Tom zmátl i mě. Vzbudil jsem se ráno ve tři, odpověděl jsem. Ale už jsem neusnul, protože mi to stále vrtalo hlavou. Poslední nápovědou bylo jasno. Tom mě dostal!

Je to takový překladatelský oříšek, něco jako "Kolik třešní, tolik višní."

Klub je slovenský se sídlem v Bratislavě, registrovaný u Slovenské golfové asociace. Hřiště je v Maďarsku. Jde o vzácnou výjimku.

Někomu se to nemusí líbit, můžeme se hádat o pravidlech, ale já to uznám. Zadání i správnou odpověď.
Tak ona je trošku „mimo” i nápověda o délce, jamka má ze žlutých 217m a z červených 198m.
A co se týče té šířky, tak si to možná každý přestaví jako jamku širokou, ale ona je naopak úzká. A obtížná (alespoň na simulátoru) je hlavně autem vpravo po celé její délce.
Občas si to hřiště pustím, pokud procvičuji hru železy, ona je to opravdu svou délkou spíše akademie 😉.
IMG_9641.webp

Správná odpověď je Dunakiliti, jamka 6. Bod získává @Mirek_62 :up:

Copak Dunakiliti, ale jmelí, všimli jste si, kolik se na té jamce urodilo jmelí? :D
Tak ještě, žes neletěl na sever, protože už bys letěl na jih 🤭

Poznej hřiště v ČR a konkrétní jamku:

IMG_9644.webp

Správná odpověď je Terasy, č. 12. Bod získává @Klok

poznej hriste v ČR a cislo jamky vpravo od vody
IMG_2075.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom