Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Správná odpověď je Vinoř, na fotkách jsou vidět minimálně jamky 1 2 3 7 8 9 12-18 + akademie, výherce @volcano

Upraveno moderátorem:
Poznej hřiště v ČR a číslo jamky.

1740171893780.webp

Upraveno moderátorem:
Správná odpověď je Libouchec. Bod získává @jumbodedek
Letos 6.května tomu bude 13 let, co jsem na tomto drivingu a dokonce i odpališti poprvé trefil sedmičkou míček a ten odletěl kousek přede mne. Okamžitě jsem se zamiloval do golfu, a to se mne drží do dnes 🥰 Dokonce jsem se i na tomto hřišti seznámil s Tomášem @Tom512 , který v Libouchci trénoval a připravoval se na dráhu golfisty, co objede všechny hřiště v ČR a dalších státech. Jsem šťastný, že jsem si k narozeninám dal ten nejlepší dárek. Hrát golf a poznávat nová hřiště a super lidi ;):up:

Poznej hřiště v ČR a jamku

Přílohy

• nostalgie.webp
    nostalgie.webp
    197,3 KB · Zobrazení: 27
Rychlík @Romano tu není aby to hned uhodnul tak dávám První nápovědu

Hřiště leží severně od Mladé Boleslavi

Správná odpověď je Ostravice, jamka 4, vyhrává @Kotilajnen :up:

A opravdu, snímek je z večerní přípravy na Golfcross druhého dne. Regulérní grýn byl místními pravidly prohlášen za nesprávné jamkoviště (s beztrestnou úlevou) a jamku jsme navrtali doprostřed bankru. Patování pomocí 5W nebo 4hybrid bylo super!

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom