Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Průběžný stav k 7.1.2025 a 23:59 hod.
1736321252694.webp

Jako fakt jsem uhádl jenom jednou? Sakra... Btw. vím, čím to je. Občas na to kouknu, chci napsat správnou odpověď, už ji mám napsanou... a pak si všimnu, že ejhle, za tím obrázkem je už celá další jedna nebo dvě stránky. Fňuk.

Ale je to boží, normálně se díky tomu začínám těšit o to víc na jaro a na hřiště. Díky všem, co dávají hádanky a hezké fotky ze svých golfových zážitků!

Jako fakt jsem uhádl jenom jednou? Sakra... Btw. vím, čím to je. Občas na to kouknu, chci napsat správnou odpověď, už ji mám napsanou... a pak si všimnu, že ejhle, za tím obrázkem je už celá další jedna nebo dvě stránky. Fňuk.

Ale je to boží, normálně se díky tomu začínám těšit o to víc na jaro a na hřiště. Díky všem, co dávají hádanky a hezké fotky ze svých golfových zážitků!
Presne tak! Ja se sem chodim kochat, jake mame hezke hriste a kam zajedu! :-)

Vstup moderátora
Dnešní den je trochu oddechový, předpokládám, že výherce poslední hádanky Jan zase někde lítá.
Je čas do dnešních 19:01 hod. v souladu s pravidlem 5. a možným pokračováním podle pravidla 6. Hry.
Jindra

uz jsem tu, omluvuju se :D
Poznej hřiště a jamku čr:
Snímek obrazovky 2025-01-05 v 15.02.33.webp

Karlovy Vary, jamka 1

Správná odpověd je KV 1, výherce @Tom512

Poznej hřiště v ČR a konkrétní jamku:
IMG_3511.webp

Správná odpověď je Barbora, jamka 18. Bod získává @jumbodedek

Cinovec, jamka 3 (dle nového značení)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom