Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To slovo ,, felil ,, neznám, co to znamená Tomáši @KlokKudla já jsem se felil![]()
Děkuji panu Tomášovi @Klok za nápověduSprávná odpověď je Oaks 2, výherce @jumbodedek
Byl jsem tam jednou se synem na NTM (mladý pušky), a ti nejlepší to hráli druhou na grýn a byli naštvaní, když nebyli do 4m od vlajky. Tak oni tam hráli i na 18. jamce driverem na grýn.Eagle ne, tak dlouhý rozhodně nejsem, je to 5par, 459m a ostrovní green...na to druhou na green nemám ani náhodou a myslím, že je to i blbost to tak hrát....toto mohl být eagle třetí do greenu...ale birdie je dostatečné![]()
Ano zde jsem ležel po první ráně z týčka. Druhou ranou před green, čip a jeden pat a páreček byl domaSokolov 7 ?
Odpověď nemohu vyhodnotit, protože není kompletní. Chybí číslo jamky…Barbora
Ti ale hrají jiný sport než jáByl jsem tam jednou se synem na NTM (mladý pušky), a ti nejlepší to hráli druhou na grýn a byli naštvaní, když nebyli do 4m od vlajky. Tak oni tam hráli i na 18. jamce driverem na grýn.![]()