Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

poznej ČR hřiště a jamku podle fotky
IMG_3248.webp

správná odpověď je Semily jamka č.9, správně odpověděl a pokračuje @Henry,
ale dal bych náhradní wedge do ohně za to, že jsem tu jamku hrál 3 roky zpátky jako jamku č.8,
2 x tady na tom hřišti hrajete přes řeku Jizeru, je to zážitek

Čumím na to. Ty kameny jsem už určitě viděl. Ale kde do Prčic :oops: No nic jdu raději spát ;)

Správná odpověď je Myštěves, jamka č. 18. Vyhrává @Sajason

V r. 2017 jsem cestou po východních Čechách navštívíl i hřiště v Myštěvsi. Protože nebyly volné hrací časy, přihlásil jsem se tam se ženou do menšího turnaje. Žena ho vyhrála včetně longista, já byl druhý (oba v nejslabší kategorii).

Dnes je hřiště soukromé a vstup mají hráči s HI 18 a lepším, jednotně za 2 tis. Kč za hru.

Správná odpověď je Myštěves, jamka č. 18. Vyhrává @Sajason

V r. 2017 jsem cestou po východních Čechách navštívíl i hřiště v Myštěvsi. Protože nebyly volné hrací časy, přihlásil jsem se tam se ženou do menšího turnaje. Žena ho vyhrála včetně longista, já byl druhý (oba v nejslabší kategorii).

Dnes je hřiště soukromé a vstup mají hráči s HI 18 a lepším, jednotně za 2 tis. Kč za hru.
a já tam hrál 3 roky zpátky za pětikilo :), dobře já

Čas na první nápovědu : hra 14. září 2024 ... přestalo nám pršet a bylo to neoficiální setkání...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom