- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Plzeň za uhodnutí hádanky vyhrává Jindra @HenryVstup moderátora
Hra skončila.
Poslední bod symbolicky "urval" Petr @jumbodedek , který neváhal a probudil se půl hodiny před půlnocí zcela mimo svůj obvyklý rytmus. Doufám, že ráno ve zdraví a v pohodě rozveze chleba a pečivo jako jindy. Jím zadanou hádanku si dovolím, opět symbolicky, uhodnout já: Sokolov, j. 18, samozřejmě bez bodu, protože o půlnoci Hra skončila.
Výsledky spočítám a zveřejním během dnešního dne, napíši také něco k průběhu Hry samotné. Ale už teď, zatím jen stručně, moc a moc děkuji všem, kteři ji letos s námi hráli a podělili se o nádherné fotografie i zážitky.
Jindra
Tak můžeš Michale @requo ocenit čtvrté, páté a šesté místo. Aby byla změna. Inovace. Nová doba.HRA Poznej hřiště v ČR a jamku podle fotky, ročník III. 2025 - OFICIÁLNĚ UKONČENO
Třetí ročník soutěže, stejně jako loni, pod samostatným vedením, řízením a moderováním @Henry-ho. Je trochu nudné opakovat, co jsem psal loni, ale prostě, když by všechno bylo tak hladké a funkční, jak to Henry zajistí... myslím, že tisíce lidí na světě by neměli co žrát, protože by neměli co dělat.Pro mě je to pořád vlastně úplně neuvěřitelné, jak věci mohou fungovat hladce. Ale velmi dobře vím, že aby to na venek vypadalo pohodově, někdo tomu musí věnovat spoustu času a pečlivosti. A Henry se tomu věnoval opravdu naplno – sledoval fórum téměř každou hodinu, řešil problémy dřív, než nastaly, a snažil se udržet plynulý průběh hry. Skvělé.
Co nám hra měla ukázat?
Především, že golf je nejen o hře samotné, ale i o komunitě, která ho sdílí. Ukázala, že dokážeme fungovat v rámci jednoduchých pravidel a fair play. Soutěž přinesla nejen napětí a zábavu, ale také inspiraci k novým výletům za golfem. Mnozí z vás přispěli svými fotografiemi a tipy na zajímavá hřiště, což je cennější než jakýkoliv bodový zisk. A některé narážky a osobní vzpomínky? Ty byly třešničkou na dortu a skvělou součástí celé hry. DÍKY VÁM VŠEM!
Takže, první 3 místa dle vyhlášení od @Henry - ještě jednou gratulace:
@Tom512 - 60 bodů
@Klok - 59 bodů
@Henry - 53 bodů
Btw. musel jsem se podívat, jestli to není chyba, protože loni to dopadlo takto:
Náhoda? :-D Trochu to komplikuje ceny pro tři nejlepší. Protože ti všichni od 19.jamky její promo předměty mají, často násobněA posílat jen tak něco, aby se neřeklo... to za jejich opakovaná vítězství myslím není ono. Tak jsem pro letošek vymyslel, že každému z trojice nejlepších 19.jamka koupí a pošle 12 míčků dle jejich výběru, resp. ty, se kterými hrají nejraději. Vždyť je to výhra za 2 měsíce - v podstatě každodenního boje! Klukům se ozvu a dořeším soukromě. Myslím, že si to všichni tři více než zaslouží. A i je to třeba trochu podpoří v jejich dalším golfovém putování.
Ještě jednou díky všem za účast této naší společné zimní zábavy! A hurá už na jaro! A pomalu ven na hřiště!
PS: Vlákno během pár dní bude uzamčeno a přesunuto mezi ukončené hry. Těšit se můžete na další.![]()